Beachgirls surfet inn mot Orre
(15.01.07) Vaulen - Orre
Søndag var det nye kamp igjen, denne gang hjemma mod Orre.
Forrige gang me spelte mod de, hva me ganske så øvegidde øve språkbruken og kor stygt de spelte. Desverre var de ikkje blitt bedre på någen av de punktene.
I løpet av fysste omgang fekk de 2 direkte røde kort og me fekk klar beskjed fra Terje om at me heller fekk trekka oss i situasjoner der me konne enda opp skada. Det endte opp me at når me kom aleina me keeper og hadde ein Orrespeler i
ryggen, at me valgt å ver forsiktige og ikkje ofra 100%. Ska jo ikkje ver sånn, men e heller ikkje vits å ofra helså og skrale ledd te fordel for et mål.
Uansett så var ikkje dette ein nervepirrande eller ein spennande kamp for publikum så var møtt opp. Te pause leda me 19 - 1. Det eina målet så Orre fekk, fekk de faktisk p.g.a at eg valgte å dukka på skuddet i stedet for å få det i ansiktet :) Gunni var ikkje møje blide på mg då, men men... Ikkje vits å utsetta seg for unødvendige smerter.
Som i det siste kampane hva fokuset i pausen og fortsetta kontringane og laga minst 20 mål te. I og me at me ikkje har fått trent siden fyssta ugå i desember, så har det vært greit me kamper av den typen me har hatt de siste ugene. Møje springing og kan vell ver så ovenpå og sei at kampane bler som ei treningsøkt.
Kampen endte te slutt  40 - 7.. Slapp inn et par lette mål i andre omgang, men som nevnt tidligare så e det ikkje lett å holda seg topp konsa i 2x30 min når ein spele denne type kamper.
Lene: Nydelige "flyger"... Var et vakkert syn :) Du e fine når du kjefte på mg i forsvar. Itte å ha fått et skudd i magen og forstuå tommelen, så brøle du om at eg må ta ballen. Må jo greia å få pusten tebage:)
Elisabeth F: Knallbra distanse skudd. Som nevnt tidligare; Du må bruga det oftare.
Randi: Godt du gjer oss litt underholdning:) Heilt aleina mod mål og så går kontringsballen mellom beina dine. E ikke turn me drive me :)
Trine F og Siri: Lekkert sammarbeid på den eine kontringen. Dommerne var lenge i tvil om de sko godkjenna det, men blei vell enige om at det hva et vakkert syn å se dokkor utføra akrobati på høgt plan:)
Ellers så hva det ein goe kamp av samtlige.
Vaulen: Gunni, Randi, Lene, Elisabeth F, Trine F, Mari F, Siri, Gro, Renate og Trine M.