MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bolla i Ølen
(15.01.06) Vaulenlaget "Bolla" leverte mye flott fotball i helgens Ølen Cup.
Takk til Ronny Hauge for tekst, bilder og filmsnutter!
PLAYER MANAGER: Sjefen sjøl, Ronny Hauge
Bolla highlights video 2006
Magne frekkis I (980 kB)
Magne frekkis II (805 kB)
Monsterangrep (7,12 MB)
Rob blåser den inn (1,21 MB)
Så var det tid for årets ”høydepunkt” Ølens Cup. Som i fjor måtte vi reise tidlig lørdags morgen kl 05.00. Årets Bolla – lag bestod av: Asbjørn ”Fiskebolla” Håheimsnes (Sauda) , Sverre ” Rosinbolla” Gjusland, Robert ”Kjøttbolla” Hovland, Ronny ” Solskinnsbolla” Hauge, Anders ” Kveitebolla” Idsø og Ølens store sønn Magne ” Berlinerbolla” Christiansen. 
I gruppespillet feide vi over all motstand,. Først ute var Maibes, et lag som bestod av sambygdinger av Sverre, suldølinger. Den kampen vant vi 4-1. Målscorerne var Magne 2, Sverre 1 og Ronny 1. Neste kamp skulle det bli mye rock`n`roll mot et ungt Vats – lag. Da dommeren blåste av kampen stod det hele 10-0 til Bolla. Målscorerne var Magne 3, Anders 3, Robert 2, Sverre 1 og Ronny 1. I siste kamp møtte vi et lag fra Skjold, og vi var innstilt på å kjøre over dette laget, selv om vi allerede var klar for cup-spillet. Som i de andre kampene ble det mange mål i denne også. 5-1 ble sluttresultatet og her scoret vi for øvrig alle 6 målene selv. Da Robert fant ut at keeper Asbjørn hadde hatt lite å gjøre, ville han teste ham litt. Robert vant den duellen. De andre som fant det rette målet var Magne 2, Anders 2 og Ronny 1. Etter gruppespillet hadde vi en fin målforskjell på 19-2.
Nå måtte vi vente over 3 timer før vi skulle i ilden igjen. Da fant vi ut at vi skulle utforske Ølen litt. Og hva var vel mer naturlig da enn å avlegge et besøk på bakeriet til Magne? Han var stolt som en hane da han begynte å fortelle hvilke planer han har for dette bakeriet, Ølen har mye og se frem til når Magne tar over.
KVEITEBOLLA: Andi fikk prøve seg bak disken.
BOLLA: Magne og Andi viser frem bollene.
BAKERMESTER SNIPP: Magne viser frem familiebedriften. 
Nå bar turen hjem til mamma og pappa Christiansen. Der ble vi vartet opp med pizza, brus og frukt. Så fikk vi også hilse på ”lille-Bolla”, som mamma Christiansen kalte ham. Dette var for øvrig lillebroren til ”store-Bolla” Magne. Vi skulle også ta et familiebilde, men Magne satte ned foten.
BOLLABRØDRENE: Store- og lille-Bolla.
HERREMÅLTID: Bollagjengen hjemme hos Magne og de.
Etter god oppvartning hos familien Christiansen bar det tilbake til hallen der vi skulle møte Werder Bremen i kvartfinalen. Dette laget bestod av A-lags – spillere fra Skjold, som vi skal møte i sesongen. Etter at vi hadde presset Werder Bremen i starten, kom de litt mer med og fikk et mål da det var spilt ca 6 min. Etter dette tok vi mer over igjen og presset dem hardt og skapte mange sjanser til å utligne. Bl.a. hadde Robert  et skudd på innsiden av stanga. Men da det stod to min igjen på klokka, fikk Werder Bremen et billig straffe etter dommeren meinte at keeperen vår hadde  tatt ballen med hendene utenfor ni-meteren, noe som bare dommeren kan ha sett. De scoret på straffen og vant dermed 0-2. 
Så noe skuffet måtte vi bare innse at vi ikke fikk revansj for fjorårets tap i finalen, men alt i alt var det en kjekk tur der vi fikk se og oppleve hjemplassen til ”Berlinerbolla” Magne og hilst på familien, i fjor var det jo familien Gjusland vi avla et besøk.
Ronny
HJEMTUREN: Guttene på vei hjem i bilen til Andi.
BOLLA PINNSVIN: Robert slapper av etter en hard økt.
ROSINBOLLA: Sverre Gjuvsland hjem etter en lang dag.