MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Svein Øksnevad
Junior oppstart
(15.01.04) Juniorlaget starter treningene igjen mandag 19. januar fra klokken 19.00 til 20.30 på Hinna Kunstgress. "Gamle og nye spillere ønskes hjertelig velkommen av undertegnede, ass.coach Jone Halvorsen og oppmennene Geir Hereid, C.Kaisen og Torstein Andreassen," forteller trener Svein Øksnevad til Vaulen Beachboys.
Juniorene vil trene på det underlaget de blir tildelt for seriekampene, slik at man blir godt vant. "Det er litt usikkert hvor treningene vil gå, men vi starter på kunsten og håper å få spille kampene også her. Blir kampene satt opp på Vaulen Beach Arena, foretrekker vi nok også å trene der. Time will show."
Svein er fornøyd med oppslutningen til nå og ser frem mot en flott sesong. "Vi hadde et oppstartsmøte på Badikken, med flott oppmøte. 16 av 19 kom, 3 mann på jobb. Ikke dårlig. Nå kommer vi til å ha tre økter i uka med trening, men den ene økten blir avløst av kamper etterhvert. Treningen blir mandager , tirsdager og torsdager."
Før Vårcupen setter igang vil man spille noen treningskamper. "Vi hadde tenkt å bli med i Vardeneset cup igjen i vinter, men den hadde falert såpass, at vi finner nok noen motstandere sjøl før vårcupen går i gang."
Laget klarte ikke å rykke opp i fjor da man kom ett poeng bak Mastra, men man har fremdeles håp om å spille i 2. divisjon. "I serien melder vi oss på i 2.divisjon, men tar ingenting for gitt."
"Til sommeren vil vi prøve å komme oss til Skawcup i Danmark. Hadde vært moro med en sommerturnering igjen," avslutter Svein.