G14 vant Hinna Høstturnering
(14.11.04) Smågutter 14 gjorde en sterk innsats i Hinna Høstturnering og slo Forus & Gausel lett 5-0 i finalen søndag kveld.
Etter å ha bli slått ut av KM på myntkast, var dette en flott avslutning på sesong.
Trener Tor Kartevold forteller oss mer.
SMÅGUTTER 14: Vant Hinna Høstturnering.
Vaulens Smågutter 14 år slo lett Forus & Gausel med 5-0 i finalen i årets Hinna høstturnering som ble spilt søndag kveld. Guttene demonstrerte på ny flott fotball med godt samspill og flere fine avslutninger. Med scoring av Henrik Jelsa etter bare et par minutter var det aldri tvil om hvor seieren ville gå.
Den avgjørende kampen i marsjen mot turneringsseier ble spilt tidligere på dagen, da guttene møtte SIF. Siffane var relativt store og utnyttet dette ved å spille fysisk og tøff fotball. Mens det var temmelig jevnt før pause, overtok Vaulen i 2. omgang. Vi produserte en rekke sjanser, men det forløsende målet kom først 1 minutt før slutt da Jonas Kartevold stakk gjennom etter fin pasning fra Henrik Jelsa og satte ballen kontrollert i mål forbi en utrusende keeper.
Også i de innledene kampene har laget demonstrert god fotballforståelse og flott samspill, men har slitt noe med effektiviteten foran mål. Laget har derfor noe å jobbe med utover vinteren. Laget slapp bare inn ett mål - og da etter en tvilsom straffe. Årets seier er en fin oppfølging fra fjoråret Hinna cup da faktisk to Vaulen-lag møttes i finalen.
Seieren i Hinna Høsturnering representerer et flott punktum på en sesong som har vært preget av jevn og fin framgang. Laget var som kjent bare et kron/mynt- kast fra KM. Laget har 2 spillere som er tatt ut på kretslaget (Magnus K, Espen) som skal spille i Kristiansand kommende helg og to spillere (Aleksander, Jonas) som er i kretslagsdiskusjonen. Utviklingsmessig gror det også meget godt bak disse fire nøkkelspillerne.