Siden sist har vi spilt tre hjemmekamper.
Det har gitt 3 seirer, og 15-3 i målscore.
Det startet hjemme på Vaulenbanen mot Ålgård 2.
Kort fortalt en fæl 1. omgang og Ålgård  gikk til pause med 2-0.
Fikk opp fighterinstinktet i 2. omgang vant til slutt 3-2 etter bl.a. 2 mål av Morten Andreassen + Joffa.
Takk til dommer Helle, som var en av årsakene til at "villdyret våknet"...
Syns nok fremdeles at Helle er bedre som håndballdommer, men, men...
Neste kamp var hjemme mod Hundvåg 2.
Denne gang uten 90-spillerne, så vi var jo litt spente før kampen. Ingen grunn til bekymring. Enveiskjøring og seier 6-0.
Det vil si, helt uten 90-spillere var vi jo ikke. Øystein fra '90 lag 2, som hadde debutert med 2 mål på 2 kamper for junior 2, ble med i 1-lagstroppen denne gang, og svarte med å gi oss ledelsen etter 10 min, med en flott heading i krysset!!! Snakk om juniordebut!!!
Så til gårsdagen, hvor vi møtte Madla hjemme.
Jevnt i en halvtime, men vi gikk til pause med 2-0 ledelse. Litt oppjaget i første omgang, så i pausen ble vi enige om å roe ned og spille litt mer.
Tok helt over i 2. omgang og vinner til slutt 6-1. Siste mål forøvrig satt inn av keeper Bårdsen på straffe.
Det som imidlertid ødelegger litt er dommeren. Når vedkommende halvveis i første omgang, skylder manglende/dårlig kampledelse på at juniornivået er så tøft å dømme alene, ja så bør vel vedkommende holde seg til mindreårige eller legge opp. Synd at en kamp mellom to bra lag , blir ødelagt av så mye feilblåsing.
Neste kamp er borte mot Havørn onsdag 20/9.