MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulens utenlandsproffer
(14.08.07) Det er ikke så mange spillere som både har spilt i Vaulen og vært utlandsproffer. Vi har kommet frem til tre - Stig Marius Holgersen, Isak Arne Refvik og Stig Molde.
Reff
Isak Arne Refvik var helt i Viking, men fikk seg en sesong for Hibernian i Skottland i 1978-79. Etter endt karriere i Viking var han en periode både trener og spiller for Vaulen. Jobber nå for Toyota på Mariero.
REFF SR: Isak har lenge jobbet med Vikings unge talenter. Sønnen Stian spiller for Vaulen A.
Stigi
Stig Marius Holgersen var på det gode 80-laget og fikk seg noen A-kamper før han reiste for studier. Det var også under studier på New Zealand at han skulle få kamper på det nest høyeste nivået. I 2004 er han nemlig listet opp som spiller for Dunedin Technicals.
Stigi jobber nå for Schlumberger med base i Tripoli, Libya. Vi spurte han om vi kan kalle han utenlandsproff. "Jeg vil i alle fall kalle meg utenlandsproff, selv om jeg ikke akkurat tjente så mye på det og spilte så mange kamper. Ble skadet i debuten og var ute noen måneder, så var det nesten på tide å flytte hjem igjen."
DET SORTE GULL: Stigi leter etter olje i ørkenen?
Stikkå
Stig Molde spilte flere sesonger for Vaulen. Han reiste også utenlands og fikk kamper for FC Union (Tyskland) og Georgtown Metros i New York.
Jobber som eiendomsmegler i Stavanger.
Andre?
Ellers var jo tidligere Vaulenspiller Pedro Salgado et lovende talent hjemme i portugisiske Setubal.
Er det flere som skal på denne listen?