MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Blommen frir til Vaulen
(14.05.09) Gunnar Blombäck er tilbake i Stavanger som trener for byens håndballhelter. Nå ønsker trenerlegenden et samarbeid med Vaulens fotballavdeling.
Primus motor bak initiativet står Tor Egil Rolfsen som har en fot i begge leire. Rolfsen er formann i Stavanger Håndball, men har vært en årrekke i Vaulen som trener for barna.
SAMARBEIDSKLUBB? Vaulen og Stavanger Håndball med tette bånd.
Under samme tak?
Mange idéer rundt et samarbeid er kastet i luften. Håndballklubben mangler et klubbhus og Vaulen skal ikke være uvillig til å tilby husly i Nesflåtveien 3.
Vaulen ligger i nærområdet til Hetlandshallen og man har avlet frem mang en håndballspiller. Blant dem er stjernespiller Erik Rafoss som tidligere har leid klubbhuset til festlige sammenkomster for håndballaget.
En annen løs tanke er å hyre inn Gunnar Blombäck til å holde foredrag for Vaulens medlemmer.
Vil bo på Vaulen
Gunnar Blombäck var nabo med tidligere Vaulen-formann Tor Erik Hadland i Brauta i sitt forrige treneropphold og de to hadde mange samtaler over hekken. Når svensken nå flytter tilbake til Stavanger ønsker han igjen å bo på Vaulen, trolig nærmest mulig Hadland. "Jeg håper å finne en leilighet i samme område som jeg bodde forrige gang jeg var her. Den gangen trivdes jeg enormt bra i Stavanger, og jeg håper å trives like godt denne gang," fortalte Blommen til Rogalands Avis nylig.
Flink med de unge
Gunnar Blombäck har stor kompetanse med å jobbe med unge spillere. I 2007 trente han Sverige U19 lag frem til VM-gull.
Hans filosofi er at unge spillere gjerne bør trene seks økter i uken, men det behøver ikke å være håndball hele tiden. Fotball er da et godt alternativ til allsidig trening.
Treneren har signert en fireårskontrakt slik at det er snakk om langsiktig arbeide.
BRENNER FOR TO KLUBBER: Tor Egil Rolfsen er hypp på et samarbeid mellom håndballen og fotballen.