MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Debuterte fra start
(14.04.19) Etter to innhopp fikk vaulenutviklede Ingvald Sandvik Halgunset endelig debutere fra start med Sandnes Ulf i Obosligaen.
Ingvald er fra Suldal hvor han debuterte på A-laget som 14-åring, men flyttet til Stavanger for å gå på Wang toppidrett.
Her ble han med Bo Andersen fra SIF til Vaulen og spilte to sesonger på A-laget. Som defensiv midtbane fikk han 46 kamper og 11 mål for Vaulen fra 2014 til 2015.

INGVALD I ORANSJ: Vaulen var delaktige i utviklingen.
Under tiden i Vaulen startet stortklubbene å notere seg prestasjonene til Ingvald. Allerede etter debutsesongen i 2014 ble han invitert på prøvespill med Ulf.
Halgunset er også bestekompis med John Herman Ås og Vegard Natland på A-laget, sammen startet de karrieren i Suldal og spilte sammen i SIF og Vaulen. 22-åringen er derfor ofte å se på vaulenkamper.
HAR GÅTT GRADENE: Vaulen kan ta litt av æren for Ingvalds progresjon, men må nok dele med Suldal, SIF og Vidar. Allerede som 18-åring bar han kapteinsbåndet i Vaulen.

Sommeren 2015 ble han hentet av 2. divisjonsklubben Vidar, på Lassa herjet han inntil forrige sesong. Igjen var storklubbene interesserte og flere ganger hadde Viking han på treningsfeltet.
I vinter signerte han for Sandnes Ulf hvor han har fått spilletid i alle serierundene, men i dag fikk han altså hele kampen fra start.
Det vi så på Eurosport var at han var presis i pasningsspillet i en litt uvant rolle på venstrebacken.
Neste kamp for Sandnes Ulf er 2. påskedag hjemme mot storlaget Start. Den kampen spilles klokken 18:00 på Sandnes stadion.

SKUDDFOTEN : Ingvald Sandvik Halgunset hadde et uhyre tungt skudd også som tenåring i Vaulen.

Flere aktive toppspillere har vært innom Vaulen
Ingvald er ikke den første spilleren Vaulen har deltatt i utviklingen av. Vikings Harald Nilsen Tangen spilte for samarbeidslaget Vaulen/SIF sammen med alle 2000/01-spillerne på A-laget. Yann-Erik de Lanlay spilte i Vaulen til han var 15 år og gikk til Viking. Hanne Kogstad spilte i Vaulen opp til juniornivå før hun gikk til Hinna, nå spiller hun i toppserien for Klepp.