I siste sekund
(14.02.10) Vaulen slo lørdag Forus & Gausel 33-32. Men seieren satt langt inne for et redusert mannskap.
Spillende trener Atle Sivertsen rapporterer fra Gautesetehallen.
Etter å ha startet kampen med fire utespillere ble det en tung oppgave for Vaulens gutter. Femte mann ankom etter fem minutter da Vaulens fire gutter hadde kjempet heroisk og lå kun bak med et mål. Etter 15 minutter fant Nedrevolls-Expressen sin plass på banen og dermed talte Vaulens lag seks utespillere og en stk. keeper.
Det ble en veldig tung kamp for Vaulen. Til pause lå de under med fire mål og samtlige gutter var skuffet av prestasjonen så langt. Vi ble enige om at vi ikke skulle gå av parketten uten å kjempe i det minste. Etter forrige kamps skuffende prestasjon skulle vi hvertfall ta med oss to poeng hjem i dag.
I bunn og grunn tenkte vi vel at Vaulen har aldri reist i fra Forusland uten alle poengene i sekken (enten det skulle være håndball eller fotball). Laget reiste seg og når det var gått 10 minutter av andre omgang, lå lagene likt på måltavlen. Etter det, ble det en jevn afære og Vaulen klarte aldri å riste av seg bøndene.
Med 40 sekunder igjen bommer en av de heroiske guttene og vi må ta returløpet. Morten "For sent" Osmundsen tar et pliktoppfyllende returløp og gjør en solid forsvarsinnsats, men dommeren mener det ble litt for tøff behandling. Med andre ord, det ble en to minutter til unge lovende. Da gutten var litt het i toppen i nevnte øyeblikk ble det noen gloser og dermed kom det røde kortet. Det så på dette tidspunkt ganske mørkt ut for Vaulen. MEN, så skjer det, Forus får lov til å avslutte med en solid hoftetakling og dermed bom på mål. De kjører en kjapp kontring og Vaulens spenstfenomen Kjetil Ween får ballen på liten vinkel, satser, keeper kommer ut, lobber, keeper er borti og ballen tar en høy, høy bue og går så vidt inn i vinkelen 50 hundrededeler etter at klokken sier uuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Yes, Vaulen vinner en kontrollert seier med minste margin. ÅHHHHH dette er deilig.
Atle
PS: I dag, søndag, spiller Vaulen hjemme mot SIF 3. Kampen ser du klokken 16.00 i Hetlandshallen.