MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Statusoppdatering
(14.01.23) En ny sesong står for døren på A-laget som i 2023 håper å kunne rykke opp til 4. divisjon igjen.
49 poeng på 22 kamper hadde normalt betydd gode opprykksmuligheter, men Midtbygden gikk gjennom hele sesongen uten poengtap og rykket suverent opp til 4. divisjon.
Av spillernytt ventes to-tre nye spillere å signere på mandagens trening. I tillegg har man tre-fire andre som kommer på trening neste uke.

De to som er helt bekreftet å signere på mandag skal være to unge spillere.

Av spillere ut er det bekreftet at Anders Emilsen Schreuder ikke blir med videre etter sine ryggproblemer. Han har jo ikke spilt siden i mai.

Siste års junior, Sondre Brokka, ønsker neste sesong å spille juniorfotball før det er for sent. Den offensive spilleren hadde jo sitt gjennombrudd forrige sesong med ni seriemål. Det er derfor ventet at nittenåringen vil finne en annen klubb.

Den unge backen Mathias Strunck Gundersen går ned til B-laget.

Daniel Bersaas Jacobsen har flyttet hjem og vil spille for Avaldsnes kommende sesong. Sondre Isene dro også i militæret på tampen av forrige sesong.

Noah Fynn Alves og Jonas Garsjø Herikstad fikk sine debuter for A-laget forrige sesong. De vil fortsette å hospitere på A-laget sammen med andre spillere fra G17, men skal fortsette å spille kamper for G17.

Keeperen Jack Aguera er bekreftet opp fra B-laget permanent, men den keeperen som ikke spilte forrige A-kamp vil stå for B-laget.

Som i fjor ventes det også at flere av B-lagsspillerne vil være mye med på A-laget da det skal være et samarbeid begge veier.Når det kommer til kampprogrammet for i vinter, så er det nå spikret. Man starter opp mot B-laget allerede 24. januar. Deretter følger det slag i slag med kamper mot Forus & Gausel, Buøy, Bogafjell, Mastra og Sunde. I tillegg kommer det minst en kamp i Rogalandscupen. Første runde skal spilles i februar. Vi forstår at det vil bli en miks med B-lagsspillere, men at man er påmeldt som 5. divisjonslag.

Kampprogrammet finner du her!

Terminlista for serien ventes å komme til uka. Her er det bare å følge med på denne linken. De fleste avdelinger starter nok litt tidligere enn man har gjort de senere år, dette da kretsen så at flere lag slet med å stille lag før skoleferien var over forrige sesong.

Man vil igjen spille i 5. divisjon avdeling 3 og lagene er stort sett de samme som i fjor.
Hinna 2, Siddis, Sunde, Tasta er de nye, mens MIL, Kvitsøy, Madla 2 og Staal 2 går ut av avdelingen. Med andre ord langt kortere reiser i 2023.