MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Triste nyheter
(14.01.10) To keepere gir seg, mens Are er skadd på ny. Her er en nyhetsoppdatering rundt A-laget.
Keeper Tom Arne Bø Pedersen tar pause fra fotballen. Grunnen skal være manglende motivasjon. Tommen kom fra Vidar i 2002 og med sine 189 kamper for A-laget ble han i vinter kåret til tiårets keeper.
Morten Håheimsnes har også kastet inn håndkleet. Keeperen kom fra Hinna forrige sesong, men familiemannen har slitt med å få tiden til å strekke til.
Trener Endre Tangen jobber nå med å hente inn nye keepere.
Ulykkesfuglen Are Meling skal operere foten i morgen, fredag, etter at han på onsdagens trening pådro seg sitt fjerde metatarsal-brudd i samme fot for fjerde gang siden august i fjor.
Hardtrening
Torsdag hadde man løpeøkt rundt Vannassen. Tross skadeproblemer i høst var kondisjonsfenomenet Jostein Eidem best på åtte runder. Bak fulgte Sven-Ole Høvring, Erik Hildén, Stian Lima og Eivind Staurland.
Eivind Staurland, som har ligget i hardtrening de siste månedene, startet i et helvetes tempo, men ble tatt igjen på de to siste rundene.
Trener Endre Tangen var også med på fire av åtte runder.
I morgen, fredag, er det egentrening på Arena. Tangen vil sjekke listene om folk møter opp.
Det blir ny fotballøkt i boblehallen til Havørn på lørdag. Treningen starter klokken 14.00. Det er viktig at mange kommer. Endre Tangen har da også lokket med at det blir en ren fotballøkt.