MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Steini gir seg
(14.01.09) Vaulenveteranen Stein-Ivar Andersen har bestemt seg for å gi seg. Steini skal bli far i april og kombinert med mye jobbing blir det ikke tid til A-laget. Imidlertid håper 33-åringen å komme på noen treninger i blant og han stiller seg positiv til å være med på noen kamper ved krisesituasjoner.
STEINI: Vi takker Steini for innsatsen så langt!
Med 233 kamper på rullebladet er Steini nummer 21 på Vaulens adelskalender. Han har også 21 scoringer hvor målet borte mot Hana i september 2003 står med gullskrift i vaulenkrønikene.
Klippet fra Vaulen Beachboys 05.09.2003:
"Så til målet Vaulen og Hanafolket aldri vil glemme. Vaulen fikk frispark fra 35 meter og Stein-Ivar Andersen fikk prøvd seg med et frispark, vel for første gangen i sesongen. Trener Tore skreik til Stein-Ivar at han måtte skyte ballen langt utenfor, men Saudabuen var av en annen oppfatning. Stein-Ivar Andersen klemte til og ballen bare steg og steg til den dundret inn knallhardt i krysset. Et utrolig mål som av øyenvitner ble karakterisert som flottere enn Per Egil Ahlsens berømte cupfinale mål for Fredrikstad. Tilskuerne gikk berserk og hoppet og lo, noen brøt faktisk ut i krampelatter!"
VAULENS NUMMER NI: Steini var kaptein for Vaulen i cupkampen mot Viking i 2005 og kledde av Hannes Sigurdsson. Han var også på laget som tok gull i 2002.