MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tar steget opp
(13.12.19) Etter en meget sterk sesong føler Morten Nygård seg nå klar til å ta steget opp. Neste sesong spiller han i 3. divisjon for Hinna.
"Torsdag kveld signerte jeg for Hinna. Så nå er jeg offisielt rød," forteller Morten Nygård til oss. "Årets fotballsesong ser jeg på som min beste - både på og av banen."

Trivdes godt på A-laget
18-åringen er en skikkelig klubbspiller som etter å ha gått gradene i klubben debuterte for A-laget i 2017. Totalt ble det 49 kamper og tre mål for klubbens førstelag. Midtbanespilleren ser med glede tilbake på tiden sin i Vaulen.

"Ja, jeg ser på dette året som mitt beste både sportslig og sosialt. Trenerne Jarle Eike og Stian Refvik har gjort en syk god jobb med å samle juniorene og de resterende seniorene. Vi fikk i sammen en sinnsyk god treningsgruppe som holdt sammen i opp- og nedturer. Alt i alt en sinnsyk kjekk sesong og selv om det svir i hjertet å forlate klubben i mitt hjerte, så har jeg fått et fristende tilbud som jeg hadde angret på om jeg ikke tok."

"Jeg ønsker selvfølgelig at klubben finner ut en god løsning for A-laget sånn at laget og trenerne kan fortsette jobben videre med dette spennende og lovende laget."


EKTE VAULENGUTT: Morten Nygård er en lagspiller med stor L.

- Presterte stabilt på et høyt nivå
Trener Jarle Eike skryter hemningsløst av Morten.
"Det har aldri vært tvil om talentet til Morten. Han dominerte på Vaulens juniorlag i 2018. For oss var Morten en drivende midtbanespiller, som hadde ro med ball, leste spillet og strødde pasninger rundt seg. Så kom det kyssesyke, småskader og nå i vår - knekte bein i fotbladet. Men så skjedde det noe. Fra å skinne når kroppen adlød - til å prestere stabilt på et høyere nivå. Høsten 2019 så vi igjen den dominante skikkelsen."

"Morten utviklet kvaliteter som hadde ligget skjult en god stund. Endelig frisk og rask så vi en spiller som gikk foran i presspillet, som dro seg forbi med kvikke bein, vendte av motstanderne og som spilte med større risiko offensivt. Det ble vakre mål, det ble assister og han dro guttene med seg verbalt. Det var et trøkk i spillet hans som ga trenerteamet gåsehud. Noe vi tror han kan dra godt nytte av i 3. divisjon."

"Med hans kloke fotballhode ser vi også en fremtidig trener i Morten. Vi ønsker unge Nygård lykke til i Hinna! Han er alltid velkommen tilbake i Vaulen. Vi kommer også til å savne hans foreldre Per og Christina som alltid stiller opp med godt humør, og for at de gikk i Haugesund på stillingen 4-2 til FKH2 (endte 4-4...). På gjensyn Morten!


BILDEKARUSELL


HEDRET: Etter serieslutt ble Morten stemt frem som årets spiller av spillerne, han stod også for årets mål. Ivar Evensen (t.v) ble Årets Beachboys stemt frem av fansen.


STILIKON: Årets hår 2019. Morten gikk blond - da kom storspillet. I høst var han vår beste spiller og er en av hovedgrunnene til at A-laget nå står med elleve kamper på rad uten tap.


VAULENS NUMMER 8: God teknikk og overblikk på Morten. Frem til sommeren hadde han ikke scoret et eneste mål på A-laget. Så eksploderte det med tre perlescoringer - spesielt dem mot Kopervik og Vard 2 var det klasse over.


LYKKE TIL: Vi ønsker Morten lykke til i Hinna hvor han i 2020 skal spille 3. divisjonsfotball.