MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Har du en trener i magen?
(13.12.10) Vaulens G97 lag står uten trener for neste sesong etter at foreldrene som har drevet laget de siste årene gir seg som trenere. Er det noen som kan påta seg å trene en gjeng med med friske ungdommer to ganger i uken og på den måten gi de et positivt fritidstilbud i bydelen? Laget var førsteårs 11-er sist sesong og endte opp litt under midten av tabellen i 1. divisjon. Hjelpetrener og oppmannsrollen vil bli ivaretatt så det er kun en sportslig ansvarlig vi er ute etter.
Kompensasjon etter nærmere avtale. Interesserte bes ta kontakt med sportslig utvalg v/Sverre Mo på 916 85 567 eller sverre.mo@akersolutions.com.

INGEN LØSNING FOR G97: Sportslig utvalg sliter med å skaffe trenere til flere av klubbens lag. Følgende stillingsannonse har klubben hengt på oppslagstavler på UIS og de mest aktuelle videregående skolene siste måned. Den har også blitt publisert på facebooksiden til Studentidrettslaget ved UiS og på "It's learning siden" som brukes av alle studentene ved 3-årig og 1-årig idrettsstudier ved UiS.