MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

A-lags info
(13.12.07) Vi har nå trent i to uker og oppmøtet kunne ha vært bedre. Vi har vært mellom 12 og 16 mann på treningene. Selv om det er frivillige treninger så kunne nok flere ha trengt disse øktene...
Treningene har vært bra med varierte øvelser med innlagt konkurranse.
Trener Endre Tangen (bildet) vil også ha beskjed om noen ikke kommer på treninger. Nummeret hans er 901 05 159, husk å skrive hvem det er fra.
Fem spillere fra juniorlaget har hospitert. Disse er John Petter Gilje, Magnus Kartevold, Jonas Kartevold, Anders Bårdsen og Espen Knudsen. Alle har vist at de er gode spillere som det blir spennende å følge med videre. Juniorgutta skal bli med på A-lagets treninger fremover.
Ellers har det vært to juniorspillere fra Hinna på besøk og trent med oss. Det vil også komme noen andre spillere som skal trene med oss litt i fremtiden.
TRENER MED A-LAGET: Espen Knudsen er en av fem juniorspillere som trener med A-laget. Espen er stopper og imponerte stort for B-laget forrige sesong.
Vi håper det vil komme flere på treningene de kommende ukene. Jeg kan jo nevne at undertegnede gikk på sin første seier på treningen i dag, så dette ser lyst ut. He-he...
Sportslig hilsen Ronny Hauge