Dårlig 1. omgang ødela for oransjetrøyene!
(13.11.10) Vaulen spilte lørdag borte mot Forus & Gausel, et lag som satser på håndball. Benken deres var fullt opp til randen av spillere, oppmenn og trenere.
Vaulen hadde nok ikke den beste oppvarmingen, fordi når kampen startet så hang Vaulen ikke med. Forus gikk tidlig opp i en 6-1 ledelse, og selv om Vaulen kom tilbake til 6-4 så var det egentligt bare et spørsmål hvor mange mål Forus
& Gausel skulle lede med til pause. Første omgangen var en katastrofe, og 17-8 ledelse til Forus & Gausel var ikke et mål for lite.
Vaulen bestemte seg for å glemme denne kampen og kampen om poengene, og heller vinne andre omgangen. Spillet satt bedre både angreps- og forsvarsmessig, noe som gjorde det enklere for keeperen bak å ta noen baller. Vaulen tok raskt inn noen mål, men var aldri nærmere enn 5 mål bak når det gjenstod 10 min. Vaulen vant andre omgangen med 15-14.
Kampen ble dessverre preget av noen under middels pipeblåsere født i 1940 og 1942, selv om Vaulen ikke kan klandre dem for tapet. Når dommerne etter kampen sier at vi spillere må selv melde oss opp på dommerkurs, så burde de vel strengt tatt lagt opp dømmingen.