MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Fossmark årets Beachboy!
(13.11.10) Fansens røst er klar - Marius Fossmark er årets spiller i Vaulen! 139 stemmer ble avgitt og kapteinen fikk 31 prosent av stemmene. Toppscorer Henrik Jelsa var den eneste som var noenlunde i nærheten.
Årets Beachboy: 2001 Øystein Winsnes, 2002 Eirik Ekholdt, 2003 Tom Arne Bø Pedersen, 2004 Bjarne Hov, 2005 Tom Arne Bø Pedersen, 2006 Thomas Idsø, 2007 Alexander Surdal Nilsen, 2008 Espen Klette, 2009 Anders Dale, 2010 Marius Fossmark.
HARDHAUS: Det er vondt å skubbe i Vaulens sterke stopper Marius Fossmark.
1. MARIUS FOSSMARK
25-åringen kom fra Madla i 2007 og vært et førstevalg på stopperplass siden den gang. Har duellstyrken, men er også så god med ballen at han har vikariert på midtbanen med hell.
Kapteinen er den som ildner opp gutta før kamp med sitt kamprop. Han er også den som river av seg drakten og danser seiersdans i garderoben etter kampen, se videoen under.

2. HENRIK ANDRÉ JELSA
Henrik ble nylig ferdig med tenårene, men har tatt steget som Vaulens viktigste angrepsvåpen denne sesongen. Med til nå 19 mål blir han nok årets toppscorer.
Henna er en luring foran mål. Han kan ofte være usynlig i store deler av kampen, men når han får sjansen så er han en kald fisk.

3. STIAN LIMA
Klubbspilleren i Vaulen. Var stort sett innbytter i sine seks første sesonger på A-laget, men de tre siste sesongene har han vært fast på laget. Med nærmere 200 kamper for A-laget nærmer han seg eliten på adelskalenderen. En kjernekar som alltid er høflig selv etter å ha grisetaklet motstanderen. "Beklager, gikk det bra?"


4. JARLE EIKE
Hips Don't Lie! Helsen skranter for Vaulens store tekniker, men når han er frisk går han over de fleste på dette nivået.


4. ANDERS DALE

Veteranen på laget, selv om han ikke liker at vi skriver det. Kriger på midtbanen som gir laget duellstyrke.

6. Fredrik Berntsen, Magne Christiansen, Christian Lyse, Ronny Hauge
10. Christer Husvæg, Eirik Mæland