(13.10.11) Etter en lei smell mot Avaldsnes, var ikke Vaulengutta så høye i hatten før møtet med sterke Nærbø tirsdag kveld.
Atle Sivertsen har sendt oss referat.
VAULEN HÅNDBALL: Den oransje stolthet.

En kjølig høstdag på Jæren var rett medisin for Vaulens håndballgutter. Det var en ganske sterk Vaulenstall som var mønstret på Nærbø. Vi var langt i fra fulltallige, men mye kvalitet i laget skal være sagt.
Vaulen startet litt famlende og lå tidlig under mot et sterkt Nærbø mannskap som talte 10 mann og kjente profiler som Edland brødre, Haugseng bror og en for dagen ganske frisk mr. Salte.
Det skal være sagt at dette gjaldt kun de innledende minuttene. Nærbø gikk tidlig opp i en 3 måls ledelse og kontrollerte de første 10 min.
Vaulenguttene virket noe rustne og usikre på valgene. Men etter at forsvarspillet og keeperen hadde funnet sin plass ble dette en enveis sak.
Fra 7-3 snudde guttene fra Vaulen alt, og gikk rett opp i en 8-14 ledelse til pause.
Det er det vi kaller en god gammeldags snuoperasjon. Resten av kampen ble egentlig spørsmålet bare hvor stor seieren skulle bli. Alle utespillerne kunne tegne seg på scoringslisten og begge keeperne kan være stolte av dagens prestasjon.
Vi opplevde til tider store enkeltprestasjoner samt fantastisk samspill. Kan vi nevne flygere, underarmskanoner, flipper, skruer og ja det meste som gir god underholdning.
Vi må heller ikke glemme solid forsvarspill med taklinger som det luktet svidd av, eller hva sier du hr. Lund. Det må legges til at 10 min inn i 2 omgang kunne mr. Vaulen Håndball entre banen, for et keeper spill, Eiaen har ikke stengt buret på en slik måte siden tidlig 90 tall. Hvis vi ikke tar helt feil så ble buret holdt rent i mer enn 10 min i strekk, det skjer ikke ofte på en håndball bane.
I tillegg må det legges til at et par karer gjorde comback etter lengre tids fravær. Mini Osmundsen viste etter en meget rusten begynnelse at han er på vei til storformen, samt at gamle Særvoll igjen kunne vise sin skuddstyrke.

Dette lover godt for resten av årets 4 div. for Vaulen guttene.

Sluttresultat: Nærbø - Vaulen 17 - 35

Pause: 8 - 14