MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Drar til Nord-Norge
(13.07.19) Da er det klart at også Sisco Mick forlater Vaulen før høstsesong. Som Erlend Høllen Sjøen skal han i militæret. Nittenåringen skal inn i 2. bataljonen i Skjold leir, Troms.
"Jeg reiser i militære 12. august, så kan ikke spille høstsesongen for Vaulen," fortalte Micky.
Sisco vet ikke enda hva han skal gjøre etter militæret, men er åpen for at det kan bli en retur til Stavanger.

BYTTER BATALJON: Fra Vaulen til Skjold.Ingen Disco uten Sisco
Kjært barn har mange navn. Selv går han helst under navnet Micky Karahinda, men på fotballforbundets sider er navnet Sisco Mick.
Da lokalfotballekspert Lars Fisketjøn oppdaget spilleren var han kjapp ute med å tweete "Ingen Disco uten Sisco". Tweeten passa godt den, for Vaulen mister en særs underholdende offensiv spiller som er kjent for sin unike evne til å få med seg ballen forbi folk enten på finter eller ved stor fart.

Micky flyttet fra Buskerud til Rogaland som ung tenåring og startet å spille for Vaulen og senere samarbeidslaget SIF/Vaulen. I 2017 debuterte han faktisk for A-laget til SIF, før han på høstsesongen gikk til Vidar.
Foran 2018-sesongen signerte han for Vaulens A-lag, etter en trå start med en skadet hånd kom ikke debuten før i april samme år.
Totalt ble det 24 kamper og 4 mål for humørsprederen. Litt spesielt er det at målene kom i bolker. To mål hjemme mot Klepp i 2018 og to mål hjemme mot Vard 2 i 2019.
Micky trivdes nok best på kanten selv hvor han slapp robuste 4. divisjonsstoppere i ryggen, men denne sesongen ble han kastet inn på spissen igjen og løste den oppgaven bra.
Micky spilte også for juniorlaget. Her husker vi best fra i vår da han var på hytta og ikke rakk frem før til sent i 2. omgang. Halsende løp han ned Dalsetveien og tok det som oppvarming, før han ble kastet rett innpå og ble matchvinner med 3-2 scoringen fem minutter før slutt!
Vi ønsker Sisco Mick lykke til videre og håper selvsagt at det blir mer spill for Vaulen i fremtiden.

STILSTUDIE: Micky i kjent stil førende på ballen mot målet.