MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Place your bets!
(16.06.18) Den foreløpige startlisten til Eialøpets tredje utgave er klar. Atten mann er nå påmeldt, noe som vil være rekord mot henholdsvis 10 og 14 deltagere i 2016 og 2017.
Det ryktes at noen til fra A-laget vurderer deltagelse. Det vil jo også være en internkonkurranse for A-laget.
Rittet går lørdag med oppmøte klokken 11.00 på klubbhuset. Startskuddet går klokken 12:00, eller litt før om alle er klare...

Foreløpig deltagerliste
#
Navn
A-lag
2016
2017
Vinnerodds
1
Tor Erik Hadland

6 (med fall)
4
1,20
2
Daniel Vatland
*
2,10
3
Sivert Erland
*

3,60
4
Thomas Idsø

5

4,40
5
Anders Idsø


3
5,00
6 Einar Hebnes

5,30
7
Øyvind Vollen

7
1
6,60
8
Endre Surnevik


5
8,00
9
Knut Underbakke


8
12,00
10
Frode Lima


DNF
16,00
11
Christian Gramstad

DNF

20,00
12
Stian Lima


11
29,00
13
Hans Baardsgaard
*
6
36,00
14
Simon Sakkestad


7
41,00
15
Sindre Jensen80,00
16 "Stangeland"
100,00
17
Ronny Hauge1000
18 Jarle Eike
*
0 Rolv Erik "DNS" Aarrestad

4 DNS 0,00

Begrunnelse for oddssetting:
 • Tor Erik Hadland er vel den som har trent mest sykkel. Mange skitne triks. Ryktes om at han ikke vil overholde gentlemans agreement om å sykle starten i samlet felt.
 • Daniel Vatland har vel gått ned 10 kilo i vinter og rapporteres å være i bedre form enn på lenge. Kan Vaulens svar på David Hasselhoff imponere?
 • Sivert Erland har den perfekte sykkelkroppen. Kondisjonsmonster på banen. Brakk kragebeinet for to måneder siden og mistenker at han har trent mye ergometer?
 • Anders eller Thomas Idsø tar nok en syklende vakt i løypa, men hvem av dem? Duoen har heller aldri stukket seg frem i sitt eget ritt.
 • Einar Hebnes' påmelding hadde gått arrangøren hus forbi. Trener ungene i klubben og holder seg inne med formann Kildal. Plutselig en outsider for seieren da han betegnes som et O2-dyr som har løpt maraton på under 4 timer.
 • Det var en oddsbombe i fjor at Øyvind Vollen vant, men også han har har kvittet seg med valpefettet og ser ut som en maskin om dagen!
 • Endre Surnevik har massevis av rutine fra større ritt. Fast i Nordsjørittet f. eks. Virker seig uten den store spurten, muligens blir dette for kort?
 • Knut Underbakke var fjorårets dark horse. Kompis av Endre og vi visste ikke hva som ventet. Holdt seg hele tiden i feltet og dro inn en respektabel 8. plass.
 • Frode Lima har muligens gått på den klassiske 40 års-krisen? Var nemlig å se i årets utgave av Nordsjørittet og syklet tirsdagens rittgjennomkjøring sammen med Anders Idsø og Tor Erik Hadland. Har knær som en 80-åring, men det hindrer han neppe på sykkelen?
 • Christian Gramstad er feltets store uromoment. I 2016 lå han og styrte feltet, men ble felt av en flue i øyet og måtte bryte rittet. Syklet snarveien ned til klubbhuset og alle trodde han hadde en kjempetid!
 • Stian Lima var i sin tid kanskje A-lagets best trente kondisjonsmessig. Drev nemlig med topphåndball på si. I fjorårets utgave kom han dog nesten sist.
 • Hans Baardsgaard har fått fri hjemmefra, eller har han det? Sier han bare at han skal i butikken? I så tilfelle kan det bety at han gasser ekstra på her. Er kjent for å ha den letteste sykkelen i ukjent prisklasse.
 • Simon Sakkestad fra B-laget har mye erfaring fra sykkelsetet. Vært med i Nordsjørittet flere ganger blant annet. 7. plassen i fjor var noe skuffende. Typisk rytter som sparer seg til gallaen etterpå.
 • Sindre Jensen ryktes å bli ha overtalt til deltagelse ute på byen. Gammel Vaulen-profil og bassist i Ordrenekt. Aldri vært kjent for kondisjonen.
 • Herr Stangeland er et ukjent blad som skal ha levert ekstreme tall på treningsappen Strava. Er kompis av Hans Baardsgaard og vi regner med at han er hyret inn for å være Haisens hjelperytter.
 • Ronny Hauge. Vi har sett bildet av Hauge i sykkelklærne som ikke passer. Dette kan umulig gå bra, men han har et konkurranseinstinkt som ikke ligner grisen.
 • Få timer før rittstart fikk Jarle Eike lånt seg en sykkel med ett gir! Jøøli har ikke vært på en sykkel siden 2002 da han syklet de få meterne til skolen. Har planer om å leie sykkelen opp Grisabakken. Soleklar kandidat til Lanterne Rouge.
 • Rolv Erik Aarrestad fikk 4. plass i debutåret. Leken artist på sykkelen som ikke sparer på kruttet. Spørsmålet her er vel om han rekker fergen? Hadde DNS i fjor. OPPDATERT: Rolfi er strøket fra rittet grunnet en frozen shoulder. Kommer dog på festen og skal holde drinkene kalde.

BARE EN RONNY HAUGE: Denne legenden av en mann dukker opp igjen i Eialøpet!