MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Rekorddeltakelse i Vannassen rundt
(13.05.23) Vannassen Rundt ble avholdt lørdag mellom 10 og 14.
Konseptet er enkelt. For hver runde man fullfører vippses 20 kroner til et godt formål. I år gikk pengene uavkortet til Mental Helse Stavanger. I fjor fikk Mental Helse Ungdom, Nord-Jæren inn kr. 30 000,- fra alle som deltok.
Det er en god vaulengjeng som står bak arrangementet som har sitt utspring fra Eialøpet. Mer detaljer på facebooksiden her!


Om du ikke fikk deltatt så går det fint an å vippse for det om. Send ditt beløp på vippsnummeret 531329 og merk med "Vannassen Rundt".

Tett i løypa
Det ble rekordstor deltakelse i årets utgave av Vannassen Rundt. Etter å ha startet som en internt, lite vaulenarrangement har det hele vokst de to siste årene.

"Det var 120 forhåndspåmeldte, men det ser ut som om at hver av dem har tatt med seg fem-seks venner igjen," fortalte Anders Idsø, som arrangerer det hele sammen med tvillingbror Thomas, Kristen Kildal, Ronny Gundersen og grillmester Morten Brathetland.


TAKKET FOR DET STORE OPPMØTET: Kristen Kildal ønsket velkommen til arrangementet og strålte over det gode oppmøtet.

Det var flere hundre deltakere som stakk innom i løpet av de fire timene man hold det gående. Her var det mingleområde rundt den store steinen på bålsletta hvor praten satt løst, mens andre koste seg med pølser, hamburgere og brus som var donert av Coop.
Terapiponni stilte med tre ponnier hvor barn fikk sitte i vogn eller klappe på ponniene.

Alt av penger man samlet inn gikk uavkortet til MHS og her fikk man en stor boost tidlig på dagen da Proserv donerte 15 000 kroner!

Flere nåværende og tidligere vaulenspillere deltok også. Her var det noen som fikk lagt inn en solid treningsøkt, mens andre bare donerte store summer slik at det så ut som om dem var i god form.

Frode Lima løp tjue runder og var nok bestemann med det? Christian Tollefsen nøyde seg med tolv runder i år.

Rogalands Avis var på plass og skrev en fin sak om arrangementet som du kan lese her!