Siffane slo juniorlaget
(13.05.04) Juniorlaget stod med tre seire og et tap for onsdagens møte med SIF borte.
– Ja, så var dagen kommet da vi skulle få teste oss mot en av favorittene i pulja, SIF1, forteller trener Svein Øksnevad til Vaulen Beachboys.
Kampen startet med forholdsvis sterkt SIF press, men de klarte ikke å få mål før årets skuespillerprestasjon ble utført av nr 8 på SIF, og vi fikk straffe i mot oss. 1-0.
Etter dette jevnet det seg ut og vi skapte en del sjanser som kulminerte med utligning ca. 10 minutter før pause. Innlegg fra frispark på kanten, litt klabb og babb i feltet før Olav la ut til Torleiv som banket ballen i krysset fra 13-14 meter. Da hadde vi faktisk godt tak om kampen ut omgangen.
Andre omgang startet jevnt og vi var uheldige som ikke tok ledelsen på et direkte frispark fra hjørnet av 16, men skuddet til Morten barberte krysset!
Så var det en periode med stillingskrig, tøffe taklinger og en del SIF-etterslenger. Dette gjorde at vi måtte skifte noen spillere og omrokere litt på laget. Dette samt at vi begynte å bli dyktig slitne etterhvert, gjorde at SIF tok litt over.
Så omlag 15 minutter før slutt får SIF 2-1 etter et feil innkast og luften går fullstendig ut av oss. Nå kommer personlige feil på løpende bånd og det stopper ikke før det står 5-1 i protokollen.
Sikkert et rettferdig resultat at SIF tok 3 poeng, men jeg vil vel påstå at de ikke var 5-1 bedre enn oss kampen sett under ett.
Vi fikk vel bevist at vi kan spille jevnt mot et av de antatt beste laga i puljen, men vi mangler litt enda på fysisk styrke og utholdenhet, men det kommer avslutter Svein.