MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Figgjo for tur på fredag
(13.05.04) Det er ny kamp for a-laget på fredag klokken 19.00 på Figgjo stadion. Vaulen ligger nå á poeng med Bryne 2 og bør vinne denne kampen om man skal henge med i toppen.
På tirsdag vant man overbevisende 3-1 mot Randaberg, nå ser trener Bent Lie frem til fredagens møte. "Vi hadde litt sykkeltrening i går slik at Randaberg kampen nå er helt ute av kroppen. Jeg tror nok at Figgjo skal få en tøff kamp i morgen," sier Bent til Vaulen Beachboys.
Det rapporteres om ingen nye skader siden sist hos Vaulen. "Kim Henriksen er fortsatt skadet, ellers er alle klar."
Ellers har Tom Arne Bø Pedersen bekreftet at han snart er tilbake fra studier i Bergen. "Jeg regner med comeback i slutten av neste uke jeg," skriver Tommen i gjesteboken.
Figgjo toppet noe overraskende tabellen etter første serierunde etter at de slo Varhaug 3-0. Deretter var man nede på jorden igjen i neste runde da man tapte 2-1 mot Vardeneset. Så slo man til igjen denne uken med 3-2 borte mot svake Riska. Kampen mot Staal ble utsatt, slik at man bare står med tre kamper.
Årets toppscorer på Figgjo er Kurt Eriksen som har scoret i hver eneste kamp til nå. "Cupdødaren" Eriksen scoret forøvrig tre mål mot Vaulen da laget møttes i cupen sist sesong!
Trener er Bjarne Berntsen som jo har det travelt om dagen da han trener to lag, Viking om dagen og Figgjo på ettermiddagen.
Hans lag er ikke kjent for mye artisteri, men kjennetegnes som et hardt kjempende lag som får alt ut av ressursene.
GLAD DUO: Tor Magnor Hetland og Bjarne Berntsen har kunnet smile mye denne sesongen.