MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Haisen 50 år
(13.04.15) Hans Baardsgaard er 50 år i dag! Det er åpent hus i Orionsgate 23 på Tjensvoll og det er bare å stikke innom
Den legendariske miljøkoordinatoren har vært med rundt A-laget siden 2006.
GODHJERTA: Hans bryr seg om alle og stod i en årrekke for noen legendariske grillfester.
Alle elsker Haisen
Det er ikke få gode historier vi kan hoste opp om mannen som er 3. divisjons raskeste ballhenter!
Han kan alt om Liverpool, men er ikke alltid like kjent med hvem som er hvem i norsk fotball noe som kan by på situasjonskomikk av høy klasse. Som da han prøvde å få med seg Vikings Børre Steenslid til å trene med Vaulen...

Han v
ar faktisk en høyst dugende spiller for Hinna i sin tid før en kneskade ødela, men ble med i Vaulens støtteapparat i 2006 da kompis Ole Søyland tok over som trener. For Vaulen har han to kamper fra Pol-turneringen i 2009 og er med det blant de eldste med registrerte A-kamper for Vaulen.


-FINE: Haise kan finne på å sykle til bortekamper i Egersund. Han er da også veldig sporty og har deltatt i flere sykkelritt opp igjennom.


ENGASJEMENT: Ingen lever seg slik inn i kampene som Haisen. Han jubler som et barn når Vaulen scorer! En gang ble han faktisk bortvist fra benken da han ble så engasjert at han gikk inn på banen!

STILIKONET HAISEN: Som salgsingeniør for Elektroskandia er det travle dager og det er ikke alltid han rekker å skifte før kamp. "Det ser ut som han kommer direkte fra moteuka i Milano," sies det når han kommer med sine kreasjoner.


RYDDEGUTT: Haisen holder styr på gutta og skjemmer dem nok bort. Han ligger også alltid i forkant og er kjent for å gå inn med utstyret fem minutter før pause for å ha klart nytt kaldt vann til spillerne.


JØGLEREN: Haisen har alltid en kommentar på lur og er ikke redd for å finne på noen sprell. Som gammel trommeslager fungerer bosspann som trommesett om Svein spiller noe bra gammel rock over anlegget!
Han er også viden kjent for sitt underholdningsnummer på lagfestene som heter "Bacon i altfor varm panne!"