MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Christian Lie
B-laget går for gull
(13.02.04) Vaulen B hadde i går møte på Lions Club lokalene på Vaulen badeplass. Det ble et dårlig fremmøte, men stallen til neste år ser skremmende god ut.
"B-laget ser bedre ut enn på mange år og denne sesongen skal vi være med i toppen igjen," forteller oppmann Christian Lie.
"Foruten de gamle traverne fra i fjor, blir en del av de unge og lovende juniorspillerne fra i fjor med. Spillere som Thomas Nyland, Bernt Erik Næsse, Erik Johnsen, Edwin Hereid er bare noen av talentene som har signert for oss i år! I tillegg kommer
jo en del av a-lags spillerne til å forsterke troppen vår."
"Vi kommer til å starte med en trening i uka, men håper å få nok folk på treningene til at vi kan øke antall økter til to i uken. B-laget har fått tildelt treningstid på Vaulenbanen tirsdager 18.00-19.30, da når vi faktisk også Hotel Cæsar hvis vi skynder oss hjem etter trening...
Trener-teamet fant ut at det var bedre å kjøre treningene her, enn å bli flyttet litt rundt forbi på mandagene. Så vi håper å få en deal med Frode Lima babes om at de også trener med oss på tirsdager."
"Kampene blir som kjent spilt stort sett på mandager, men vi har også fått to fredagskamper, men det er kun en kamp som blir reise. Dette er kampen borte 
mot Fogn (som jo har tidligere vaulen-kjempe Ole Bjerga i stallen). Denne kampen spilles på Mosterøy som jo er fastland nå, så reisen blir ikke alt for lang. Her planlegges det også en fest på vei hjem! I år skal b-laget bli bedre enn på lenge og vi skal gi den kjepphøye Hafrsfjord treneren Espen Iversen kamp om seriegullet!" 
Det hadde vært fint om interesserte spillere kunne sende meg en mail med navn, adresse, mailadresse og telefon nummer på mail - sir_lie@auflem.com.
Du kan forøvrig se b-lagets kampoppsett her!