B-laget i limbo
(13.10.12) B-laget spilte i dag 4-4 mot Rosseland. Dermed kan B-laget risikere å måtte spille i 7. divisjon neste sesong.
I utgangspunktet rykker de to nederste lagene ned, men grunnet faren for maksimalt lokalt nedrykk fra 3. divisjon blir nedrykket forsterket med ytterligere fire ekstra lag som skal fordeles på de tre 6. divisjons avdelingene.
Vaulen var før runden det av lagene på fjerdesisteplass med dårligst poengkoeffisient. Dermed måtte man slå Rosseland, mens Dirdal tapte poeng for å være helt sikre på 6. divisjon i 2013.
Vi understreker at dette er uoffisielt beregnet frem og at det er litt uoversiktelig grunnet forskjellig antall lag i noen avdelinger. Mer informasjonen her.

Vaulen tok kampen veldig seriøst og hadde ettersigende med fire spillere fra A-troppen.

Rosseland B - Vaulen B 4-4
Mål: 1-0 Rosseland 8', 2-0 Rosseland 19', 3-0 Rosseland 36', 3-1 Stian Myklebust 47', 4-1 selvmål (Stian Refvik) 56', 4-2 Tore 61', 4-3 Tore 64', 4-4 Mads 70'

Kampen hadde avspark klokken 14.00.
Vaulen for anledningen i svarte drakter da Rosseland også har oransj.
Vaulen kom tidlig under 2-0, men var ikke ufarlige fremover. Etter 27 minutter hadde man et skudd i stolpen.
Vaulen fikk straffespark etter 32 minutter, men Morten Andreassen satt den i stolpen!
Isteden sendte Rosseland våre helter et steg nærmere 7. divisjon med 3-0 etter 36 minutter.
Stillingen til pause var 3-0.

Taktikkmøtet i pausen hjalp tydeligvis. Stian Myklebust reduserte like etter sidebyttet.
Det ble til vondt verre da Stian Refvik scoret selvmål ti minutter ute i andre omgang.
Så øynet B-laget nytt håp etter to kjappe reduseringer ved Tore like etter timen til 3-4.
Vaulen utlignet til 4-4 ved Mads med tjue minutter igjen!
Stolpefest fra Vaulen. Tom Arne Bø Pedersen i tverrleggeren. Ikke første gang i dag man treffer stolpene!
Kampen ender 4-4.