MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Drar i militæret
(12.07.19) A-lagets gode midtbanespiller Erlend Høllen Sjøen forsvinner før høstsesongen tar til. Nittenåringen skal i militæret og drar til Finnmark 5. august. Dermed blir det ikke mer Vaulen på en stund.
Erlend har lovet å holde kontakten og stikke innom treningsfeltet når han er på perm.

-Blant våre beste spillere
Trenerteamet vil savne indreløperen både på A- og JR-laget. "Erlend har vokst veldig som spiller i år," skryter trener Jarle Eike.
"I de skadefrie periodene har han vært blant våre beste spillere. Han er en lagspiller som spiller og snakker andre gode og som (plutselig) vinner alt i lufta. Vi vil savne Erlend både på feltet og i garderoben. Mye kvikke kommentarer, sang, lått og løje."

Idar skal i Madlaleiren
Forøvrig skal en annen 2000-modell, Idar Røed Randeberg, i Madlaleiren. "Vi må nesten bare vente og se hvor mye fri han får," fortsetter Eike.
Den siste fra kullet som er ferdig med 13 års-skolegang er Sisco Mick. Her er status litt uavklart, men han var jo på sesjon i Elverum før sommerpausen.


SPILTE SEG TIL FAST PLASS: Erlend debuterte i 2018, men fikk store deler av sesongen spolert av skader. Denne sesongen spilte han seg inn til selvskreven plass på laget. I denne omgang ble det totalt 18 A-kamper.