Seier i toppkampen mot Madla 2
(12.06.12) Madla II - Vaulen 4-6
Etter en rekke gode kamper den siste tiden var det duket for toppoppgjør mot Madla 2. Vi stilte med nesten de samme 11 fra start som mot Buøy sist.
Kampen startet med et lite spillemessig overtak til Madla, men hvor vi etterhvert tok over spillet mer og mer.
Midtbanen med Sivert R. Erland, Endre Jensen, Marcus, Alexander Auflem, Kristian Mellem og Magnar spilte en kjempekamp og leverte gode oppspill til våre to spisser Idar R. Randeberg og Ørjan Jåthun.
Spissene var en konstant trussel mot Madla sitt forsvar. Det skulle snart vise seg i tellende resultat. Idar stanset ikke sitt målshow før han fullførte ekte hattrick til 0-3. Han puttet i tillegg et mål til, og scoret dermed 4 mål! Ikke dårlig for en 2000 modell.
Ørjan ville ikke være dårligere, og scoret igjen mål samt målgivende. Når da Sivert også puttet, kunne vi gå til pause med 1-6 ledelse.
Fantastisk første omgang av guttene! Vi var således klar over at 2 omgang ville bli tøff, men guttene klarte å stå unna presset til Madla 2 og vi vant fullt fortjent 4-6.
Dette etter at forsvaret med Ludwig Strand, Herman, Peder Martin Hope, Simon Husberg, Ramy og Eskild hadde kjempet som løver og holdt unna for presset.
Glimrende kamp også av våre to gode keepere Håkon Bergesen og Martin Kvalsund.
Da gjenstår kun Vidar før vi tar sommerferie, og med seier der vil vi enten toppe tabellen eller ligge på andreplass.

GUTTER 99: Sjekk ut lagsiden til Vaulen G99 her!