MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Neste motstander - Vedavåg Karmøy
(12.05.06) Lørdag spiller Vaulen borte mot Vedavåg Karmøy.
Vi har tatt en nærmere kikk på vår neste motstander.
SABBANE: Vedavåg tilbake i 3. divisjon.
Brutal start
Vedavåg rykket opp forrige sesong, men møtet med 3. divisjon har vært hardt og brutalt. Sisteplass, 0 poeng og 0-14 i målforskjell.
I vinter hentet man inn en del lovende juniorspillere fra naboklubbene, men Rom ble som kjent ikke bygget på en dag.
Laget er så godt som det samme som i fjor da man endte på 10. plass, men spissen Roy Miljeteig fra Skjold er en å legge merke til.
Trenes av nederlender
Trener Wim Balm er nederlansk og spilte i sin tid for FC Harlem og FC Twente, før han tok turen til Norge for å spille for Vard. Wim ble værende i Haugesundstraktene hvor han traff sin kone.
I starten prioriterte han å trene ungdomslag, men ressursene var her skuffende små for Balm. Som seniortrener i Vedavåg har han tatt på seg en snuoperasjon. Sabbane var for noen sesonger siden i 2. divisjon og det beste laget på Karmøy. Laget var da preget av gamle storspillere og man satset hardt med penger fra den lokale industrien. Nå er situasjonen snudd på hodet og man satser på å bygge opp et nytt lag, i fjor gikk det da også utmerket for Balm som førte laget opp til 3. divisjon.
WIM: Harlems gamle målkonge Wim Balm blir taklet i en europacupkamp mot Spartak Moskva i 1982.
TROPPEN
Keepere: Øyvind Østerbrød, Eirik Laastad (Kopervik).
Forsvar: Even Nyland, Geir Inge Davidsen, Kjell Flotve, Trond Inge Kristiansen, Ingolf Sjursen, Hein Mangor Hemnes, Håvard Eriksen.
Midtbane: Rudolf Rasmussen, Arne Mannes, David Rasmussen, Tom Torkellsen, Egil Andre Vedøy (Åkra), Magne Harald Vedøy, Stian Vikra, Arild Knudsen (egen stall), Johan Robertsen Langåker (egen stall).
Angrep: Roy Miljeteig (Skjold), Leif Stava, Bjarne Kallevik, Dag Eirik Einarsen (egen stall).
Avgang: Tor Erik Lindøe og Vegard Iversen (til Åkra), Jan Sigve Stangeland (lagt opp).