MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vi ser nærmere på Midtbygden
(12.04.11) Allerede i garderoben etter cupseieren mot Hinna advarte Endre Tangen om at nå skulle fokuset settes på seriekampen mot Midtbygden. Hva venter på torsdag?
MIL ETTER MIL: Midtbygden her fra en kamp mot Suldal og Tore Søraas forrige sesong.
Vi har snakket med Oddbjørn Mihle Strand som sitter i det sportslige utvalget i Tau-klubben som forrige sesong rykket opp fra 5. divisjon. Sjekk også ut deres gode hjemmesider her!

MILs opprykksvideo!
Hvordan går det?
Denne sesongen har vi slitt mye i vinter. Vi har slitt med å mønstre ett toppet lag og vi har variert veldig i prestasjonene. I serieåpningen mot SIF 2 var vi heldige som fikk med oss ett poeng, men det er selvsagt surt å miste ledelsen to minutter før slutt. Fjorårets sesong gikk veldig bra. Vi gikk til topps i vinterserien og vant til slutt også KM overbevisende over Bjerkreim. I seriesammenheng vant vi forøvrig 15 poeng foran Vardeneset 2.
Årets tropp?
Årets tropp er noenlunde lik fjorårets. Vi har mistet Andres Jøssang som valgte å trappe ned denne sesongen. Utenom han så har vi fått inn Kjell Harald Dalehaug og Vetle Bjørlo Kallesten fra Staal. Fra egen klubb har vi også fått inn Jone Heggheim og Karl Tjøstheim Larsen.
Troppen er stor, men det er også nødvendig da enkelte spillere har offshore-jobber og vi har slitt litt med skader den siste tiden.
Ambisjoner?
Med tanke på at 4.divisjon etter vårt syn ble sterkere etter halvveringen av 3.divisjon i fjor så har vi satt oss mål om å holde oss i divisjonen. Det er en tøff pulje!
Vrakplass for Staal-spillere?
Vi har en god blanding av både MIL og Staal-spillere i troppen. Rekrutteringen fra egne rekker ser ut til å være på vei oppover igjen, men slik som det har vært de siste årene så har vi hatt god nytte av de tidligere Staal-spillerne.
Torsdag?
Jeg tror at vi skal få det tøft på torsdag. Vi møter ett solid Vaulen-lag som aldri hadde rykket ned hvis det ikke var for halvveringen av 3.divisjon. Likevel håper vi på å gi Vaulen kamp om poengene! Vi gleder oss!