MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Kotlica ser på forholdene
(12.03.15) Amar Kotlica har blitt invitert til Strindheim Toppfotball for å se på forholdene der i helga.
Det hele har skjedd raskt. 2. divisjonsklubben sendte brev på Vaulens toppscorer tirsdag, fredag reiser han nordover og lørdag spiller han treningskamp mot Steinkjer.
TOPPSCORER: 21-åringen har totalt 25 mål på 38 kamper for Vaulen.

Strindheim var i flere år det beste laget i Trondheim etter Rosenborg og var i toppserien i 1984 og 1995. Nå spiller dem i 2. divisjon og virker å satse. Trener er den tidligere proffen John Pelu, mens sportslig leder er ikke ukjente Jahn Ivar "Mini" Jakobsen.
"Det var en av våre spillere som spurte om vi kunne la han komme på prøvetrening og det hadde jeg ingen problemer med så lange vi tok kontakt med klubben hans og fikk godkjenning," forteller Mini til Vaulen Beachboys.

Ble oppdaget
Amar spilte tilfeldigvis på samme lag som Strindheim-spilleren Christoffer Engen under NM i futsal og har blitt anbefalt videre. "Han hadde visst anbefalt meg," forteller Amar. "Jeg viste til statistikk og noen mål på vaulensiden og det virket som om treneren John Pelu var interessert."
"Jeg reiser opp på fredag for å spille kamp på lørdag så får vi se. For min egen del gir jo dette motivasjon og jeg føler at jeg er klar for utfordringer, men jeg har det veldig godt i Vaulen."
"Nå skal jeg opp å se, så får vi se hva som skjer. Jeg har enda mulighet for skolen i England, så det blir en vurderingssak. Vi får ta det som det kommer."
"Strindheim virker som en satsende klubb. Dette er selvsagt en av grunnene til at dette er interessant."