MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Invasjon fra Jarl
(12.02.08) Vaulen G-93 har fått 10-11 spillere fra naboen Jarl. Dermed har man plutselig en god og stor tropp på 20 spillere!
Denne sesongen håper man å sparke godt fra seg i 2. divisjon. Det skal iallefall ikke stå på treningsiveren. "Tirsdag i forrige uke var det full storm og regn, men 18 gutter stilte," forteller trener Kjell Endresen.
MØTE I KLUBBHUSET: Tirsdag var det god stemning da gjengen hadde informasjonsmøte på klubbhuset.
SIGNERTE: Kø foran oppmann Tor Sverre Sivertsen, der Jarlagutter ville skrive under for Vaulen.
Måtte til
Vaulen liker ikke at vår gode nabo sliter med folk når de kommer opp i 14-årsalderen. Men prosessen har vært ryddig, og i dette tilfelle var Vaulen det eneste alternativet for at det i det hele tatt skulle bli et lag.
Stiller uansett vær
"Det har tatt skikkelig av," forteller trener Kjell Endresen. "Vi har nå kjørt fire uker med trening og gjengen har satt seg."
SAMMENSVEIST GJENG: Jarlaguttene har funnet seg godt til rette i Vaulen.
Trenger hjelp
Endresen ønsker seg hjelp på treningsfeltet. "Problemet er å være alene på treningen med så mange. Det går spesielt ut over keeperne som får mye dødtid. Det er også en utfordring å ta ut spillere eller grupper, forsvar/angrep, dersom vi skal trene på spesielle ting. Greier noen å hoste opp en medhjelper med jevne og ujevne mellomrom," undrer Kjell.