MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Tibake i manesjen
(12.01.24) Bo Andersen gjør comeback som A-lagstrener i Vaulen og vil kombinere jobben med FFO og sportslig ledelse.
Bo Andersen vender dermed tilbake som A-lagstrener i Vaulen ti år etter at han ble hyret inn for første gang.

KJENNER KLUBBEN GODT: Bo har hatt en innholdsrik karriere, men Vaulen er klubben han har vært lengst i. Nå gyver han løs på sitt syvende år i klubben.

Startet i 2014
Det er ti år siden Bo tok over Vaulen da ledet han A-laget i tre sesonger. I sitt første opphold startet han nærmest på scratch da han tok over etter Kjetil Hundhammer. Her fikk han inn en rekke spillere fra SIF deriblant klubblegende Vegard Natland. Han foredlet også Ingvald Sandvik Halgunset som gikk hen og spilte i Sandnes Ulf helt frem til sist sesong.

Dansken har bodd halve livet i Stavanger og kom til byen da Viking hentet han i 2000. Før det hadde han spilt for Slagelse, Lyngby, Bristol City og Djurgården.
Etter noen år i Las Palmas, Køge, Tromsø og Slagelse var det tilbake til Stavanger hvor han spilte for SIF og Brodd før han litt overraskende tok steget opp igjen med Sandnes Ulf.

Så i 2013 tok han over SIF som trener, men etter en sesong gikk han til Vaulen hvor han var A-lagstrener samtidig som han startet opp Vaulen FFO.A-laget var inne i et generasjonsskifte og spilte kanskje litt kunstig i 3. divisjon og det ble to tøffe år sportslig før det ble mer jubel i 4. divisjon i 2016 da man havnet på andreplass bak MIL på målforskjell.

I 2017 drev han kun FFOen i Vaulen, slik at det ble totalt fire år i klubben i sitt første opphold. Så fulgte to år i Ålgård med både FFO og A-lag før han flyttet til Drammen hvor han jobbet to år i Åssiden som Sportslig leder.

Fra 2022 har han vært tilbake i Vaulen og har jobbet med FFO og hatt en rolle som trenerveileder og nå Sportslig leder. Bo har ikke trent lag siden 2019, men med UEFA A-lisens har han papirene i orden.

47-åringen vil jobbe i et trenerteam med Aleksander Idland, sammen har dem med seg Robert Solvang som assisterende lagleder.

A-laget hadde sin første trening for året torsdag kveld i det som er klubbens retur til 4. divisjon etter nedrykket i 2021.