MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Treningsstart
(12.01.04) Omlag 25 spillere stilte på årets første trening av dem noen nye fjes. Henning Frode Holm (Randaberg) og Eivind Staurland (Staal) kommer jo som kjent, i tillegg var Kim Henriksen (Tasta) og Ronny Hauge (Hinna) tilbake i manesjen. Fredrik Eriksen var også tilbake og vil forsøke å gjøre comeback. Erik Brunes og Erik Westly fra Brusand, som er to kompiser av Arnaldo, var også med.
Et helt nytt navn i spillerkabalen er Sverre Gjuvsland som har 3. divisjonserfaring med Fjøra. Sverre er fra Ryfylke men har flyttet til byen og ønsker å prøve seg i Vaulen. Den 22 år gamle tanksenteren trives best som spiss, men kan også brukes som ving og imponerte på mandagens trening som midtstopper.
GJUVSLAND: Takk til Fjora.no for bruk av bilde.
Kjempen startet karrieren i Suldal og senere Sauda, så reiste han til Sogndal for studier i 2002. Her fikk han 20 kamper og 7 mål for Fjøra, før en kneskade høsten 2002 satte en stopper for mer spill med rødtrøyene. Til sommeren 2003 returnerte han så igjen til Sauda. 
Dermed kan det bli en stor Saudakontigent på Vaulen i år, da Stein-Ivar Andersen og Ronny Hauge også har spillt for Sauda.
HØYTIDELIG ÅPNING: Før treningen ble planketten med Haugvaldstadminde avdekket i garderoben.
KLARE? Spillerne gjør seg klar til å ta fått på årets første trening.
SOM EN LYSFONTENE: Skiltet lyser virkelig opp og virker som en mantra for spillerne.