MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Yanni belønnes med kontrakt
(11.09.10) Nå kan vi endelig få se en Vaulen-gutt for Viking i Tippeligaen! Yann Erik de Lanlay har nemlig signert en profesjonell deltidskontrakt ut 2011-sesongen for de mørkeblå.
KONTRAKT: Yanni har signert for 1,5 år.
Som andreårsjunior har han imponert voldsomt på Viking 2 denne sesongen med både poeng i avisen og mål. "Yanni er den junioren som kanskje har tatt lengst steg i år. Han har vært blant våre beste i mange kamper. Han gjorde et veldig godt inntrykk under Jet-turneringen og det samme har han gjentatte ganger gjort på 3. divisjonslaget. Han har også en profil vi jakter på, han er en idrettsutøver som vil mer og som er i stand til å kombunere utdanning og fotball," forklarer utviklingssjef Kjell Inge Olsen til viking-fk.no.
SIGNERER VAULENGUTT: Denne gjengen har troen på Yanni. Fra venstre Svein Fjælberg, Åge Hareide, Roger Nilsen og Kjell Inge Olsen.
Gradene i Vaulen
Yann Erik gikk gradene i Vaulen før han sommeren 2007 gikk til Viking 15 år gammel. Så får vi håpe Vaulen får utdanningskompensasjon fra årene han var i oransj. Skal vi tro vår sak fra 2002 har Vaulen krav på 40 000 kroner.
Yanni har et herlig driv og er god med ballen. "Yanni har dessuten klart seg bra på A-laget helt fra han var med på treningsleiren til Marbella i vinter og gjennom hele sesongen. Han vil være aktuell for spill på A-laget umiddelbart," innrømmer sportsdirektør Egil Østenstad.
"Som mange andre yngre spillere må han jobbe med de taktiske valgene, som når vil det være riktig å sende ballen videre, og når er det rett å utfordre med ball selv."
I forbindelse med tippekampen mot Vålerenga 18. september vil midtbanespilleren bli presentert med drakt nummer 26.
PÅ GAMLE TOMTER: Her ser vi Yann Erik i aksjon mot Vaulen. Vikingtalentet har i et tidligere intervju sagt at han vil gå tilbake til Vaulen om det ikke ble kontrakt med Viking, nå ser det ut til at det venter med det comebacket.