Fremgang for Øksibabes
(11.09.04) Sist vi hørte noe fra juniorlaget ventet to vanskelige bortekamper mot Randaberg 2 og Riska. Trener Svein Øksnevad forteller oss hvordan det har gått.
Kampen mot RIL ble både spennende og jevn, hvor Vaulen tok ledelsen både 1-0 og 2-1. Imidlertid slapp Vaulen inn et par billige imot, dermed ledet RIL 3-2.
Vaulen kjempet seg inn igjen og utlignet fire minutter før slutt. Men igjen et billig i mot på overtid og dermed 4-3 tap. Til tross for tapet vart det greit å registrere fremgang fra vårkampen.
Så skulle man til Riska, som Svein etter 1-0 tapet i Vårcupen har holdt som et av de beste lagene i divisjonen. De har noen store talenter samt en godt innøvd spillestil. Vaulen tok ledelsen 1-0, men det ble raskt utlignet før Riska tok ledelsen 2-1 til pause. Med en like god andre omgang med full konsentrasjon ville Vaulen hatt sjansen på å ta med seg poeng fra denne kampen. Isteden så gikk det slik det ofte gjør, isteden for 2-2 kom 3-1, og like etterpå 4-1. Vaulen reduserte til 2-4 og trykket på det man kunne, men i steden fikk man 5-2 i trynet. Et flatterende resultat for Riska, men, men.
Etter det var det ny kamp mot et av topplagene hjemme, SIF 1. Med 5-1 tapet fra i vår i minnet gikk Vaulen til kampen med friskt mot og ønske om en jevn kamp.
Svein snakket med guttene før kampen om fremgangen i høst forhold til i vår, og det slo visst an for dette ble kampen med stor K så langt i år!
Folk jobbet og slet for hverandre, roste hverandre, kom på løp i det de kunne finne av rom, ballen gikk i klikk-klakk til tier, og de på sidelinjen storkoste seg. At man tilslutt dro i land en 1-0 seier var flatterende for SIF, for her burde Vaulen vunnet både to og tre. Keeper Eric Ordaz uttrykte det best etter kampen - "Eg hadde ikkje ein redning!"