MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Henter to nye
(11.08.21) A-laget har i dag sikret seg to nye signeringer. Inn kommer Marius Kastet fra Ålgård og Victor Elias Wehus Fallgren fra østfoldklubben Trosvik.

STYRKER LAGET: Trener Joao Prates.

Spilte i Ålgård med Trym
Marius Kastet kjenner vi godt til fra lokalfotballen. Keeperen fra Røyneberg stod jo for Sola 2 høsten 2019 i samme avdeling som Vaulen, her ble han trent av Aleksander Idland som nok er linken inn mot Vaulen. Samme sesong fikk han også 4. divisjonserfaring for Klepp.
Han signerte for Ålgård på samme tid som Trym Landråk Gjerstad i januar 2020. Der rakk han kun noen treningskamper før koronaen slo inn.
Vi husker 98-modellen som en robust keeper som ikke er redd for å ta ansvar i feltet.
Etter at Jørgen Mikkelsen signerte for Suldal hadde jo A-laget kun en keeper igjen i 16-åringen Simen Fosse Aa, så Marius er sårt tiltrengt.

Marius Kastet
Født: 28.09.1998
Tidligere klubber: Våganes, Sola, Skarp, Klepp, Ålgård.

Student i Stavanger
Victor Elias Wehus Fallgren er selvsagt et mer ubeskrevet blad for oss.
Han kommer fra fredrikstadklubben Trosvik og spilt sist i 6. divisjon for dem i 2019.
Det siste året har han vært barnehagelærer-student i Stavanger. Han har også jobbet som PT, så det skal ikke være noe å si på fysikken!
Elias ble adoptert fra Filippinene som ettåring og flyttet til Oslo. Her spilte han aldersbestemt for KFUM Oslo. Av det mer kuriøse hadde han en rolle som politimann i "The Beforeigners"!
Victor er 95-modell og bor i hybel like ved campus på Ullandhaug.
Som spillertype er Elias en rask kantspiller som kan brukes både til høyre og venstre. Han har et bra skudd på seg og har god fysikk.
 
Victor Elias Wehus Fallgren
Født: 20.08.1995
Tidligere klubber: KFUM (Oslo), Trosvik