(11.05.11) Vaulen Piker 29+ imponerte stort forrige sesong med bronse i sin debutsesong. Tirsdag kveld startet dem hjemme mot Brodd.
Anne Berit Haugsnes rapporterer for Vaulen.com.
Terminlisten finner du forøvrig her
Vaulen - Brodd 6-1
Vaulen piker 29 startet sesongen dårlig mot Brodd. Oppmøtet før kampen var bra. Vi stilte med nok folk og alle kom før kampstart, noe som er positivt. Vi kom derimot ikke helt utav startblokka før et stykke uti 1. omgang, noe som er mindre positivt, men dog tidsnok skulle det vise seg.

Første hinder var å sette opp laget. Dette var en prøvelse i seg selv. Etter hvert som laget ble komponert på diplomatisk vis fikk vi startet kampen og det skulle ikke vare lenge før vi fikk vårt første mål imot. Vi hadde gått og fryktet dette med angst i blikket og klump i magen en stund. Våre misstanker ble forsterket av Brodd sin delvis nye stall av 20 spillere ispedd et par juniorpiker. Med en myndig trener sidelinja som komponerte spillerstil og taktikk forløpende kunne faktisk dette gå både den ene og den andre veien. Skulle virkelig Brodd ydmyke oss i seriestarten?

De skulle jo ikke det. Etter en rusten start kom vi oss som sagt i gang et stykke uti 1. omgang. Ragnhild startet kalaset med et frispark som May Lene fikk til sin fordel. Fra midtbanen gikk skuddet inn i nota som en kanon, et skudd for evigheten. Brodds keeper var sjanseløs. Et kanonskudd som vekket oss til å tro at dette allikevel kunne gå vår vei.

Vi senket skuldrene og undertegnede, Anne Berit, satte et mål like etterpå etter å ha forsøkt seg på flere skudd som faktisk gikk inn i evigheten bokstavligtalt, dvs over alle nett og gjerder som vanligvis holder ballen innenfor banens område. Nå var vi foran og kunne bare fortsette rettingen vi hadde begitt oss utpå.
May Lene satte etter hvert nok en ball og det sto 3-1 da 1.omgang var over.

2. omgang startet bra og vi fikk satt mange bra overganger og finter. Vi var som regel 3-4 jenter i angrep, noe som ga oss ytterlige 3 mål. To av Nina og ett av Cecilie. Mona stilte med de fleste målgivende pasningene og leder målgivende statistikken klart etter første kamp.

Takk til dommeren og Brodd for kampen, men kanskje spesielt til våre to trofaste publikumere som sto for god stemning på tribunen. Takk til Ragnhild for å starte Vaulen Piker 29’s sesong med å gå foran som et så godt eksempel med sin kanon fra midtbanen