MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Lima med årsmøtereferat
(11.04.10) Her følger Stian Limas årsmøtereferat.
Årsmøte Vaulen Håndball 2010
Lørdag kveld var Vaulen Håndball samlet i Vaulenhuset til årsmøte for håndballåret 2009\2010. Etter årets fantastiske sesong hvor Vaulen ble kretsmester for 4 divisjon så hadde det ventet et stort oppmøte til årsmøte. Men oppmøtet kunne absolutt vært bedre, for kun 9 spillere møtte opp.
Kvelden startet med god drikke og gamle historier fra spillerne. Både gamle Vaulen historier, og Viking historier stod i sentrum. Spesielt Gunnar Blomback ble dratt fram av flere da mange spilte i Viking i tiden svensken kom til Stavanger for første gang. Latteren satt løst, spesielt da Olaf drog fram historien da han ble spurt av Blomback om han var klar til å satse på håndball. Olaf sa nei, han ville heller satse på fotball! Bra svar fra en ung rebell!
Ellers bestod agendaen av diskusjon av nye spillere som er ønsket inn. Da flere av dagens spillere er usikre neste sesong pga. familie og jobbsammenheng så ligger det an til nye fjes i Hetlandshallen fra neste sesong.
Men i et årsmøte så er det viktigste punktet å velge verv, og Vaulen Håndball vil ikke være dårligere enn andre klubber. Hele 8 verv ble besatt i løpet av lørdagskvelden, og noen av vervene var det hard konkurranse om å besette. Så engasjementet var det ingenting å si på! Alle som ønsket å stille som kandidat måtte holde en tale, hvor kandidaten måtte fortelle om sine visjoner og mål for neste sesong.
Her er vervene for Vaulen Håndball sesongen 2010-11:
Arrangementsansvarlig: EIRIK SUNDE (Mål: Få mer publikum på kampene)
Økonomiansvarlig: KJETIL WEEN (Mål: Bygge vår egen håndballhall innen 2017) Kjetil tenker stort, og ville ha et mål som Vaulen Håndball virkelig kan strekke seg etter.
Mediaansvarlig: STIAN LIMA (Mål: Sak i lokalpressen i løpet av sesongen)
Materialforvalter: KJETIL ARNE REFVIK/CHRISTIAN AASLAND (Mål: Utstyr skal alltid være på G!) Kjetil og Christian vil dele på dette vervet da Kjetil jobber offshore. Ellers så vil Olaf Espeland være isposeansvarlig siden det er kun han som bruker dem!
Talentutvikler: OLAF ESPELAND (Mål: Få fram ett nytt talent)
Talentutviklerassistent: MORTEN OSMUNDSEN – Morten og Olaf vil jobbe tett sammen, men formannen vil også ha med et ord i bildet.
Miljøkoordinator: KJETIL ARNE REFVIK (Mål: Ha det gøy!) Kjetil vant dette vervet 4-1 over Morten og Christian i et hemmelig valg, noe spesielt Morten ikke satte pris på! Ryktet sier at Morten/Christian lovde for mye i sin tale til årsmøtet, noe som kostet dem vervet!
Formann: ATLE SIVERTSEN (Mål: Vinne 4 divisjon sesongen 2010-11)
Til slutt så kommer Vaulen Håndball med en utfordring til Vaulen sitt A-lag for herrer i fotball:
Vi vil utfordre A-laget i fotball til en ”TO-KAMP” hvor det skal spilles 2x15 min håndball, og 2x15 min innefotball. Arena som er foreslått er Hetlandshallen, og håndballaget er allerede i gang med å høre om vi kan leie hallen en lørdag. Etter kampene så skal alle samles til grilling/fest i Vaulenhuset.
Dommer vil bli Vaulenlegenden Eirik Sunde. Det er to ting som fremdeles må bestemmes. Det er tidspunkt for begivenheten (sommer eller høst), og regler for kampene. Håper kapteinen til fotballaget kan komme med et forslag på regler, og tidspunket vil bli fastsatt i samarbeid mellom lagene og når vi kan låne hallen. Tar fotballaget utfordringen?
Mvh
Stian Lima
Mediaansvarlig Vaulen Håndball