MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Seriestart mot storfavoritten
(11.04.07) Vi har sett nærmere på neste motstander som er Randaberg.
Kampen mellom David og Goliat spilles fredag 19.00 på Vaulenbanen.
Randaberg er kjente for å ta med mange supportere. Så her må folk stille opp og støtte sitt lokale favorittlag!
DAVID MOT GOLIAT: Vaulens Stian Lima i aksjon mot Randaberg for et par sesonger siden. Foto: Lars Kristian Aalgaard.
Penger er makt?
Randaberg satser stort. Budsjettet på 7 millioner dekker blant annet skyhøye lønninger og to treningsleirer på sørlige breddegrader i vinter.
Laget har matchet seg mot sterke lag og vist at de holder 2. divisjons nivå allerede.
Randaberg er dermed store favoritter til å vinne serien. Kan Vaulen og Ole Søyland legge kjepper i hjulene i første serieomgang?
"Vi er så klare som vi kan bli. At vi møter Randaberg i serieåpningen er bare positivt tror jeg. Ingen har forventninger til oss i den kampen," fortalte Ole Søyland til Rogalands Avis nylig.
Forsterkninger fra Strømsgodset
Blant spillerne Randaberg har hentet inn i vinter er Petar Rnkovic (28) som sist sesong var med å føre Strømsgodset tilbake i Tippeligaen. Andre forsterkninger er Gustav Kjølberg, John Sanne, Ragnar Vasshaug, Sindre Erstad og Magnar Nordtun, samt trener Kjell-Inge Bråtveit.
Visste du at...
Siden opprykket til 3. divisjon i 2001 er Randaberg eneste lag Vaulen har møtt i serien hver eneste sesong. På 12 kamper står Randaberg med syv seire, mot Vaulens to. Tre kamper har endt med poengdeling. Vaulen har scoret 20, Randaberg 28.
DAVID MOT GOLIAT: Kan Randaberg gå på et arbeidsuhell? Eller skal en klubb med budsjett 30 ganger større enn Vaulen feie vekk all motstand?