MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulen henger ennå med i VVC
(11.04.04) I fjor vant to Vaulenlag i Vaulen Vårcup, i år har fortsatt tre lag sjansen.
Vaulen-lagene har til nå spilt 25 kamper, med 12 seire, 2 uavgjort og 11 tap som utfall.
A - Junior Herrer
Juniorlaget er klare for semifinalen. Etter at de ble nummer to i puljespillet i konkurranse med Riska, Hana og Jarl har man gjort det sterkt i sluttspillet. Først fikk Havdur unngjelde da de ble slått 5-2 i 1/8-dels finalen. Så var det Ganddal som fikk smake vaulenmedisin, her ble det 4-1 seier. Dermed er laget klar for semifinale mot Ulf Sandnes klokken 13.20 kommende lørdag på kunstgresset. En eventuell finale blir mot enten Vidar 1 eller Riska på søndagen.

C1 - Gutter 1988
Guttelaget ble slått ut etter gruppespillet. Der ble det tap mot tøffe Ålgård og Hundvåg.

C2 - Gutter 1989
Gutter 15 laget slo Madla i gruppespillet, men tapte mot SIF og Hinna slik at det ikke ble avansement.

D - Jenter 1988/89
Dette er det eldste laget på jentesiden i klubben da man ikke har juniorlag. 16- og 15-åringene spilte uavgjort mot SIF 2, mens jentene fra Hinna og Riska ble for sterke.

E - Smågutt 1990
I fjor var det 87- og 90-generasjonene som vant VVC. Småguttene hadde to sjanser å nå målet også i år. Mens Vaulen 1 røyk ut etter to tap mot Buøy og Jarl, så gikk Vaulen 2 komfortabelt videre. Etter klare seire mot Forus & Gausel, Lura og Voll ventet Buøy i 1/8-dels finalen, her ble det 4-0 seier og dermed er laget klar for kvartfinale mot Madla på fredag klokken 17.30 på Vaulenbanen. Eventuelle semifinaler og finaler følger på lørdag og søndag.

F - Småjenter 1990/91
Småjentene gjorde det sterkt i puljespillet og det var bare antall scorede mål som skilte dem fra puljeseier. Riska og Lura ble feid av banen med 4-0, mens man spilte 2-2 mot Hinna. 1/8-dels finale mot Hana følger nå på tirsdag klokken 16.30 på Hetlandsbanen.

G - Smågutt 1991
De yngste småguttene klarte ikke å gå videre til sluttspillet, da fasit ble en seier og to tap. Men 14-0 over Randaberg 3 gir gjenklang. 13 åringene var også uheldige med trekningen og fikk to av de beste småguttelagene i Lura (2-3) og Forus & Gausel (1-3) som man tapte knepent mot.

Yngre klasser
I klassene lillegutter og lillejenter teller man ikke resultatene, men her har Vaulen vært godt representert med tre lag i hver av de tre avdelingene I, J og K.
Vaulen Vårcup har også en miniturnering på Vaulen Badeplass helgen 24. og 25. april. Her er det ungene fra 6 til 10 år som deltar.

Tidenes beste Vårcup
Årets turnering har gått så godt som knirkefritt og mye av æren må tildeles vårcupkomiteen.
En som må trekkes frem er Bernt Svihus, som er ansvarlig for kampoppsett og avvikling av kamper. Han har gjort en formidabel jobb og har de siste årene utviklet kampoppsettet i Vaulen Vårcup. Han svarer på drøssevis av både mulige og umulige forespørsler på telefon og mail. Sammen med turneringsleder Sissel Ordaz og resten av Vårcupkomiteen har han bidratt til det som mange mener er det beste arrangement i Vaulen Vårcups 25 årige historie. Svihus er også webmaster for Vaulen offisielle hjemmeside.

STÅLKONTROLL I EXCEL: Bernt Svihus