MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Notiser
(11.02.10) Her følger noen notiser rundt lokalfotballen.
MX-Sport ny sponsor
Den som har fulgt med i pressen den siste tiden har sikkert fått med seg at 3. divisjon i Rogaland har fått sponsor. Serien til Vaulen heter nå "MX Sport-ligaen avdeling 12".
Avtalen som hovedsponsor gir kretsen et sekssifret beløp på en sesong. MX Sport har opsjon på ytterligere to år.
Dermed dekker kretsen sine egne utgifter. Klubbene får ikke penger, men sponsorsavtalen holder nede avgiftsnivået for klubbene i kretsen.
Det spekuleres i at klubbene vil måtte reklamere med logoen til MX-Sport på sine drakter. En egen nettside for MX-Sport-ligaen vil bli opprettet.
3. divisjon slankes
I mars arrangeres Fotballtinget på Lillestrøm. Den saken det knyttes mest spenning til er forslaget om å halvere antall lag i 3. divisjon. Å få direkte opprykk fra 3. divisjon til 2. divisjon har vært foreslått flere ganger tidligere uten at det har blitt stemt gjennom.
Men denne gang har toppfotballsjef Nils Johan Semb gått foran og predikert om renere linjer i divisjonssystemet. Han mener også at det sportslige nivået vil bli bedre med spissing.
Går forslaget gjennom må Vaulen havne blant topp seks for å være garantert 3. divisjonsspill neste sesong.
Smått om ymse
Fredag spiller Vaulen treningskamp mot Brodd på Frøylands kunstgressbane.
Brodd spilte kamp torsdag kveld og vil trolig ikke stille med toppet mannskap.
Vaulen på sin side har med en stor tropp, men denne gangen har trenerduoen Endre Tangen og Thomas Idsø meldt forfall.
Onsdag var det 20 mann på trening i Havørns boblehall. Blant dem noen prøvespillere som muligens får spilletid mot Brodd.
Også neste onsdag har man leid Havørns boblehall. Kulden som har vart fra før jul synes ikke å gi seg med det første. Se langtidsvarselet for Vaulen her!
Så får man håpe snøen er vekke til 2. mars når Vaulen Vårcup sparkes i gang. 113 lag er påmeldt i den eldste klassen. Vaulen er største klubb med 9 lag.