MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Holm på kroken
Bra Bistro-møte
(10.12.03) A-laget med spillere, trenere og støtteapparat avholdt møte på Hinna Bistro på onsdag kveld. Arbeidet med neste sesong er godt i gang og i starten av neste måned starter man opp med treningene igjen.
Angående spillere så er Henning Frode Holm klar. Han er en spennende spiss som sist sesong spilte for
Randaberg. Henning Frode kjenner en del av Vaulen-spillerne fra tidligere og har vært ønsket i klubben i flere år på rappen.
Jan Egil Salvesen har vært ønsket fra Klepp, men nå synes det ut som om han vil ta pause fra fotballen, eller muligens spille for Riska. Kjetil Gilje fra Ulf Sandnes har også vært ønsket, men han vil nå prøve seg i Sandnes.
Formann Petter Bjørheim, Tor Kartevold fra Sportslig Utvalg og material forvalter Henning Kvanvik fortalte om hvordan de opplevde a-laget fra sitt ståsted. Her var det mye ros å få, man vil satse på laget og gi økonomisk støtte til innendørstrening, spinning og utstyrspakke. Samtidig ble det påpekt at spillerne har plikter vedrørende medlemskontigent, loddbok og VVC-deltagelse. Ledelsen håper også på knallår for klubben med bl.a. 25 års jubileum i VVC, nytt klubbhus, samt fortsatt god joobing på seniornivå og nedover i aldersbestemt.
Formann Petter Bjørheim kunne også berolige skeptikerne vedrørende størrelsen på klubbhuset. Nå ser man bare sokkelen, men huset vil bli 140 m² i grunnflate.
A-lagets nye trener, Bent Lie, satser selvfølgelig på en bedre sesong enn i 2003. Hans håp var at Vaulen kan stabilisere seg i 3. divisjon, men hovedmålsettingen er allikevel høy trivselsfaktor. Bent har allerede gledet seg over det gode miljøet og har satt pris på måten de unge spillerne han har hatt ansvaret for er blitt tatt i mot.
Dette håper han også kan skje fremover ettersom Vaulens mange talenter nærmer seg a-lagsnivå. Han sa også at Vaulen IL var en av de klubbene man fra kretsnivå regnet som veldrevet og hadde god klang.