MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Får drømmevikar
(10.11.23) Med både Aleksander Idland og Robert Solvang i utlandet vil Robert Olsen-Rønsberg stå på linja og lede laget mot Hinna 2. Spillende assistent Aleksander Gundersen vil dog ta seg av det taktiske før avspark.
Rob er jo far til A-lagets høyrekant Mathias og har allerede gitt bistand til både A- og B-laget.

39-åringen gjorde også comeback i høst etter en årelang pause, men det er ikke lett å se da han har herjet for veteranlaget som tok seriegull etter en sterk høstsesong hvor 39-åringen hadde åtte assist på fire kamper!

Robert, som bor like ved Jarlabanen, har også hatt to innhopp for B-laget. I sin elleverdebut borte mot Kvitsøy skulle både far og sønn score, noe som er rimelig eksklusivt i klubbhistorien!

Robert spilte på et meget godt Vigør-lag i sin ungdom. Et kull som var rangert blant de beste i landet.

Lokale Oddbjørn Fiskå studerte i Kristiansand på den tiden og brukte nyskapende idéer på et juniorlag i Vigør som klekket frem en rekke storspillere inkludert Christer Kleiven.

Her lokalt spilte Robert for Jarl og Tjensvoll, men ga seg tidlig da han har trent guttene sine. Mathias gikk gradene i Jarl, Viking og Vidar før han ankom Vaulen med et smell. Lillebror Emilian spiller for Viking G15 i den nasjonale serien hvor Robert figurerer som lagleder.


Gundersen er tilbake
Vaulen har jo hatt to blad Aleksander Gundersen denne sesongen. 99-modellen Aleksander Gundersen var jo enorm i vinter da han scoret i syv kamper på rad.

Så dro han et halvår til Australia, men nå er han tilbake og han vil være i troppen mot Hinna 2.

Lyngdølen står totalt med 11 mål til tross for at han kun har spilt en halv sesong. Dermed er han ett mål bak navnebroren Aleksander Gundersen (f. 1994) i racet om den samlede toppscorertittelen. Nordfylkingen står nemlig med 12 mål selv om han har spilt stopper store deler av sesongen!

Om AG99 også blir med i Pol-turneringen lever AG94 meget farlig... Etter at Gundersen dro til Australia har man dog hentet Theodor Høksaas Gabrielsen, som også har en meget god mulighet på toppscorertronen med sine 10 mål. Det samme antallet har Pacifique Nahimana, men han har ikke vært med den siste måneden.

Så like bak der igjen finner vi Eriel Pires Antonio på 9 mål.