MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Returmøtet arrangert
(10.10.07) Kamp nummer to mot FC Show er nå oppsatt. Returoppgjøret går søndag på Siffen klokken 13.00. Oppmøte for spillerne som blir tatt ut i troppen er klokken 12.15.
"Vi tar utgangspunkt i å bruke så og si samme lag som i hjemmekampen, med noen få forandringer. Vi må også ta i betraktning A-lagets tropp på lørdag hvor B-laget blir bygget opp rundt de spillerene vi får bruke fra A-stallen," forteller trener Hermann Sæther.
Det har hersket en del tvil om hvor mange A-lagsspillere som kan benyttes. "Til de som er i tvil, så kan vi bruke fire spillere som har spilt på A-lagets siste kamp. Ett minutt på banen teller som spilt og må føres på dommerkortet. De innbytterene som ikke blir benyttet kan fritt høstes til b-kamp."
"Til slutt for å få slutt på all diskusjon angående Christian Lyse og B-lagsspill. Jeg har sjekket med kretsen og han står fremdeles oppført i Sola. Dvs han kan ikke spille neste kamp mot FC Show. Hvorfor overgangen ikke er i orden ønsker jeg ikke å ta opp her. Hvis Lysen selv ikke vet grunnen kan han ringe meg på 91177454," avslutter Hermann.