(10.10.06) Håndballjentene har fått en strålende start med tre av tre mulige seire.
Grunnet datakluss kommer referatene fra kampene mot Orre og Hellvik først nå.
28.09.06
Orre - Vaulen 9-18
Får vell sei heia Vaulen igjen. Kampen i mod Orre hva ein greie seier, me vant te slutt 18 - 9 . Konne vell satt ein del ekstra i vår favør, men me kan jo ikke setta inn adle skuddå våre. Me har alltid hatt ein tendens te å detta når me spele mod antatt dårligere lag, har vell heller aldri vært kjent for å scora møje mål.. Viktigste når kampen avsluttes e at me har flerne mål enn det andre laget, om det e 1 eller 10 så gjer det liga møje poeng.
På de 2 siste kampane har me lagt merke te og fått kjenna på kroppen at 6 div ikkje e bare bare… Ska ver heldige hvis adle komme seg skadefrie og liga heile gjennom sesongen. Orre spelte forferdeligt stygt og ordå de slengte ud i løpet av kampen egne seg ikke på trykk. Me klarte å holda humøret oppe og ikke detta ner på Orre sitt nivå ; det e knallbra jenter, ikke alltid liga lett å holda igjen i kampens hete når glosene hagle i mod deg.
Lene, igjen ; du e flinke, me kan adle se at du hva ein lovande keeper på dine yngre dager. Å sleppa inn 9 mål i løpet av 60 min e bra.
Elisabeth Hiller; Du hva et vakkert syn i det du blei heven av Orre spellerne langt inn i målgården, spesielt når ballen blei spelt fra bakspiller til midt når du gjekk på trynet. Begynte å lura på ka du holdt på me.
Gro; nå får du det på trykk, eg skreiv feil forrige gang : ). Det e Gro Lundemo og ikke Gro Lundamo.
Vaulen: Lene Vagle, Elisabeth Hiller, Kamilla Gabrielsen, Hilde Hope, Mari Forgaard, Siri Forgaard, Elisabeth Førland, Randi Dykesteen, Gro Lundemo, Eirin Sollied Næss og Trine Moen.
30.09.06
Vaulen - Hellvik 32-8
Me har virkelig fått ein goe start på sesongen, 3 seire av 3 mulige. I dag møtte me Hellvik i Hetlandshallen, hva litt spente i forhold te denne kampen. Hva ganske så mange sledne spillere så kom, tror at godt øve halvparten hadde vært på galeien dagen før..  Såg ikkje akkurat lovande ud de fysste 10 minuttene av kampen, me klarte itte ei stond å setta forsvaret og gjekk te pause me ein 12 - 4 ledelse. Pausen blei ikkje brukt te så møje konstruktivt, men me hva i alle fall enige om at me sko sletta scoringsrekorden på 20 mål fra fysste kamp. Dette gjekk lettare enn forventa, som sagt tidligere så pleie me å detta i prestasjonene når me spelle mod dårlige lag. I dag funka det jysligt greit, når dommeren blåste av kampen viste måltavlå 32 - 8. Dette e meget bra! Samtlige spillere lagte mål og deltok aktivt i dagens seier.
Malin på 7 år syns at Lene gjor ein dårlige jobb i mål, fordi hu kun hoppte
når ballen kom og då gjekk jo ballen i mål :)
Eirin; nytte ikke å sei herregud på banen når Mark dømme, det gjer utvisning. Skjønna det den så vil.
Kamilla; vår unge lovende spiller. Kjempe bra jobba i dag!!
Randi; Veldig bra kamp. Det e godt å se at dår e någen så fortsatt e i form.
Og te adle andre, nå får me ein velfortjente kamp pause fram te 21 Oktober, tror gamle sledne kropper trenge ein pause. Kjempe bra jobba og takk te adle så heie på oss. Må vurdera om me ska begynna å ta inngangspenger :)
Vaulen: Lene Vagle, Siri Forgaard, Elisabeth Førland, Elisabeth Hiller, Randi Dykesteen, Hilde Hope, Kamilla Gabrielsen, Gro Lundemo, Eirin Sollied Næss og Trine Moen.
Trine
ET LAG MED VINNERE: Vaulen har tre seire til nå. Kampen mot ubeseirede Havørn 22. oktober er neste test.