MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Får vite motstanderen på mandag
(10.09.23) Vaulen fikk ny hjemmekamp i semifinalen. Det ble klart i pausen på Aftenbladets TV-sending fra Vaulenbanen.
Hvem vi møter blir ikke klart før på mandag klokken 20:00 når Brodd 2 og Ganddal møtes på Midjord. Om du ikke får sett den kampen på valgkvelden kan du holde deg oppdatert her!

I den andre semien ble det et rent 4. divisjonsoppgjør da Hana trakk hjemmekamp mot Ålgård. Semifinalene må bli spilt innen starten av oktober.
Finaledatoen er allerede satt til lørdag 21. oktober på SR-Bank Arena.

Formann Ørjan Fiskaa har lovet et enda større show til neste kamp. Etter fallskjermhopping sist er vi spente på hva han har i ermet? Lørdagskamp med gunstig tidspunkt synes iallefall å trekke folk da det sikkert var 500 tilskuere mot Forus & Gausel.


 
Nå blir det spennende å se hvem vi møter. Brodd 2 topper jo B-lagets avdeling og har fordel av straffer og begrenset bruk av A-lagsspillere. Ganddal er tittelforsvarere og har som Vaulen dundret gjennom sin 5. divisjonsavdeling. Ganddal slo jo Vaulen B i fjorårets semifinale.

Det hadde vært stort å fått spille på SR-Bank Arena for spillerne og supporterne. Her er det også en ekstra gulerot da man kan få seg en plass i neste års NM enten ved å vinne eller om motstanderen uansett har kvalifisert seg, noe som fort kan bli tilfelle.