MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Snart transfer deadline
(15.09.21) Overgangsvinduet for amatører ble utvidet til 22. september. Fristen var i utgangspunktet fredag 10. september, men forbundet endret dette sentralt.

Du kan følge alle klubbens overgang på linken her!

Siste nytt
Tobias Fosse Ekeland har funnet ny klubb. Etter et år i militæret har han nå startet å studere i Bergen og har signert for NHH IF i 4. divisjon. Tobias spilte for Vaulen i 2019-sesongen og var svært delaktig i suksessen man hadde den sesongen.

Her er en liten liste med interessante overganger i et vaulenperspektiv. Du kan følge med selv her!

NAVN FRA TIL NOTIS
Trym Lunde Berglyd
Brodd BI Bergen
Høstsesongen 2020 i Vaulen.
Viktor Gabrielsen
Vidar BI Bergen
Vaulengutt, vært i Viking og Vidar
Tobias Fosse Ekeland
Vaulen NHH IF
Vært i militæret siste året
Sulli El-Amrani
Vaulen Sunde 3
Har trent med Sunde en god stund
Milad Shamohammad
Hundvåg Klepp Var i Vaulen under Bo Andersen
Leo El-Adawy
SIF Trane Kort opphold i Vaulen under Bo
Idris Ahmed Omar
Brodd Melbo
Spilte for Vaulen/Brodd U20 i fjor høst
Ridwan Ayada
Lura Vaulen Keeperen er omsider spilleklar
Thor Erik Waage
Hafrsfjord Vaulen C
42-åringen gjør comeback
Håvard Nygård
Sandnes U
Vaulen 2003-modell tilbake i Vaulen
Mohammed Al-Zeini
Austrått Vaulen Signert etter vellykket prøvespill
Donnelle Garsjø
Vaulen FC Show
Kom fra Ullern i sommer
Terry Talseth
Lura Vaulen Spilte aldersbestemt i Brasil


A-laget har hentet flere

Siden i sommer har A-laget hentet et knippe spillere. I mai kom Henning Rimereit fra SIF, mens Daniel Nicol (bildet) kom fra Sola.

I juni hentet man først Szymon Szczepianak og Simen Fosse Aa fra Hinna.

Keeperen Marius Kastet kom fra Ålgård tidlig i august, mens Elias Fallgren kom fra Trosvik.


For kort tid siden signerte man også Jan Philip Beto Aartun fra Hinna, mens Oskar Moe (bildet) kommer fra det nedlagte juniorlaget til SK Jarl.

Mohammed Al-Zeini prøvespilte mot Vardeneset og skulle signere fra Austrått i september. Ridwan Ayada er også spilleklar for Vaulen og satt på benken mot Klepp. Den høyreiste keeperen var sist å se i Lura.

En uke før overgangsfristen gikk ut var det klart at Håvard Nygård gjør comeback i Vaulen etter å ha prøvd seg i Sandnes Ulf sine rekker.

Donnelle Ochiela Garsjø som kom fra Ullern rett før ferien dro videre til FC Show i september.

Terry Talseth ble hentet inn fra Lura hvor han signerte i vinter etter å ha flyttet fra Brasil.


JAKTER HØYT OG LAVT: Denne duoen stod ved benken under kampen mot EIK 2. Nå er både Mohammed Al-Zeini og Ridwan Ayada spilleklare for Vaulen.

Samtidig er Casper Tjøstheim tilbake i trening med Vaulen etter å ha vært i militæret det siste året. Han fikk sitt comeback mot Sandnes Ulf 2 nylig. Endre Lien funderer også på et comeback, men har slitt med en ryggprolaps.


Thoddi og Berge har signert
Når det kommer til B-laget så er Thor Erik Waage nå spilleklar for Vaulen, han var sist å se i den forlengst nedlagte klubben Hafrsfjord. Man har også inne papirer på Aleksander Berge, som håper å bli klar igjen etter et lite opphold hjemme i Stegaberg.


KRAVSTOR: Thor Erik Waage er et skup for rekruttavdelingen, nå har man endelig kommet til enighet om detaljene i kontrakten. Thoddi har trent med rekruttene i hele år.

Det er ikke ventet at B-laget vil hente flere spillere før fristen med mindre noen spennende objekter dukker opp på feltet av fri vilje. Under Covid-pausen har det jo vært innom en rekke navn og noen av disse
ble signert tidligere i sommer.

Overgangene for Mads Isaksen (Forus & Gausel), Eirik Moen (Hinna) og Jack Aguera (Old Wilsonians) gikk igjennom i juni. Øyvind Steinsbø hadde ikke spilt fotball på flere år, men man måtte hente inn en overgang fra Oslostudentenes IK i juli.


KOM FRA HINNA: Eirik Moen har trent halvannet år med B-laget, men ble først spilleklar i sommer. Moen hadde spilt for Hinna 2 som nå satser mer på de unge talentene i klubben.