MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulendominans på Nordsjørittet
(10.06.07) Eirik Sunde satt i "fyllebil" under Nordsjørittet og har sendt oss bilder av det høydramatiske rittet.
Når vi ser på antall Vaulenvenner som deltok bør vel snart Vaulen IL starte en egen sykkelavdeling?
LANDAEN: En målbevist og utålmodig Landa ut fra start.
Jan Inge Reilstad stilte i Vaulenfarger, men fikk kink i ryggen like før og tok toget hjem. Egil Steensland, ligger høyt oppe på adelskalenderen i Vaulen. Var kjent for å ha hardere mottak enn skudd.
Ove Landa snek seg frem til en god startposisjon. Endre Surnevik fra Vaulen Veteran, på vei ut fra Egersund.
ENDRE I SENTRUM: Endre var storfavoritt. Beachboysmedarbeideren tok en shoppingrunde i byen, og hadde tenkt dette butikkskiltet som overskrift.
Ved den bratte nedstigningen ved Varhaug gikk det galt for Endre. Her er sykebil på vei.
Froddien e og kjent som ein dyktige syklist. Stilte i åpen klasse. Her med ølpåsen på styret.
HAISEN: Haisen slo sin tid fra i fjor tross varmen. A-lagsoppmannen tikket inn 03:39:22 som holdt til 505. plass i den største klassen.
DE GAMLE ER BEST: Ove Landa ble nummer 8. i klassen M 55-59. Han vant vel også Vaulenmesterskapet med sterke 03:22:05. Forøvrig hadde en annen gammel Vaulensliter, Erik Gysland, 03:25.
KJELLIEN: Juniorlagets trener Kjell Petter var med for første gang og var strålende fornøyd. 03:53:57 lar seg høre av en debutant. 
Dommer Magnus Torland, Nærbø, også han i Vaulenfarger. Her sammen med en annen Vaulensupporter En noe nedtrykt stemning på banketten, etter man fikk vite hva som hadde skjedd med Endre.
HARDHAUS: Endre med relativt godt mot går for gull i OL neste år. Vi fikk følgende sms fra Endre på kvelden "Eg e ein modige mann - eg e syklist. Hei! Jeg blir på sus til observasjon til i morgen. Bortsett fra en brukket finger med avrevet negl, en brukket tann, nydelig søm 4 steder i ansiktet, en solid blåveis, et par fine kuler på kinn og panne, ca 200 skrubbsår og maltraktert sykkeloutfit har jeg det bra. Takk for all omtanke, hjelp, samtaler og meldinger. Nå begynner tablettene å virke. God natt og god bedring til Janni og ryggen hans også."
VELFERDSSAMFUNNET: Endre tatt godt hånd om på sykehuset.