MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Randaberg på tirsdag
(10.05.04) Vaulen møter Randaberg hjemme på tirsdag klokken 18.30.
Mange var skeptiske til Randaberg foran denne sesongen ettersom flere rutinerte spillere hadde forlatt klubben. Men de unge og talentfulle spillerne på Randaberg med en snittalder under 20 år har vært motagelige for trener Inge Thulins harde treningsopplegg.
Dette har gitt resultater og i vinter vant man SR-serien da man slo EIK 2-1 i finalen. Senere har man fått syv av ni mulige poeng i serien, mot henholdsvis Staal (2-1), Vardeneset (0-0) og nå sist Riska (4-0). I cupen røk man ut 2-0 mot Nord, men det kan jo skje den beste...
Bare ett baklengsmål i serien er jo veldig bra, mye av den æren må RILs svært gode keeper Janvier Ndikumana ta. Burundieren har jo landslagserfaring fra sitt hjemland og var også på prøvespill med Viking sist sesong.
Andre spillere å se opp for er venstrebacken Steffen Lyse, den sentrale og målfarlige Kim Henning Madland og spiss talentet Tommi Jokela, som jo tidligere har vært i søkelyset til Leeds. Jokela scoret tre mål sist mot Riska og er dermed lagets toppscorer med fire mål totalt.
Laget har også tre-fire førsteårs juniorer innom som gjør det svært bra. Klubben har jo de siste årene forsynt Viking med G-19 landslagsspillerne Iven Austbø og Alexander Gabrielsen, nå synes det som om noe nytt er på gang.
Dessverre for Randaberg vil nå Tommy Espedal være ute i fem uker med en muskelskade.
Vaulen har nå tre kamper på åtte dager foran seg, etter Randaberg blir det Figgjo borte på fredag, så Buøy hjemme på onsdag i neste uke.
Lagnytt er at Kim Henriksen er kneskadet, mens Erik Gysland er i lett trening etter sin langtidsskade. Jarle Eike som fikk seg en smell i ankelen sist ser ut til å bli klar til tirsdag. Samtidig er keeper Tom Arne Bø Pedersen muligens snart tilbake i Vaulen etter at hans studietid i Bergen nå går mot en slutt.